مهدی یوسفی فر: توجه به رده ی سنی پایه، آینده کشتی را می سازد

چهارشنبه ۲ اسفند ۱۴۰۲ 11:46
استفاده از تمام ظرفیت های استان در دستور کار است
هرچه بیشتر مسابقه برگزار کنیم، نتیجه بهتر خواهیم گرفت
رئیس هیئت کشتی استان البرز گفت: کشتی استان سرمایه های گرانبها و قهرمانان بنامی دارد که باید نهایت استفاده را از آن ها ببریم.
مهدی یوسفی فر در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی در شهر کرج و استان البرز از دیرباز جزء رشته های اصلی بوده و ما قهرمانان بنامی داریم که باید از این سرمایه های گرانبها بهترین بهره را ببریم.
وی ادامه داد: اولین قدم برای پیشبرد اهداف تعیین شده، ایجاد همدلی در بین جامعه کشتی استان است، چراکه اگر حمایت و همکاری آن ها نباشد، انجام امور تسهیل و تسریع نمی شود.
یوسفی فر با بیان اینکه حدود 2 سال است مسئولیت کشتی البرز به وی سپرده شده است، تصریح کرد: استان البرز به دلیل مهاجرپذیر بودن از استان های اطراف دارای پتانسیل و ظرفیت بالایی در کشتی است و این رشته در استان ما محبوبیت خوبی دارد.
رئیس هیئت کشتی استان البرز با اشاره به اینکه کمبود زیرساخت مهمترین مشکل کشتی این استان است، اظهار داشت: از ابتدای ورودم سعی بر این کردیم که تجهیز و راه اندازی باشگاه ها در مناطق کم برخوردار و مستعد در دستور کار باشد و تا به امروز 8 سالن و باشگاه کشتی را راه اندازی و یا تجهیز کامل کرده ایم که سالن های کلاک، عجمیان، خانه کشتی تختی کرج، خرمدشت، چهارباغ، ماهدشت، حصارک پائین، نظرآباد و فردیس از جمله آن ها بوده است.
وی با تأکید بر آموزش و دانش افزایی مربیان گفت: از تمام کسانی که عمر با عزت برای کشتی گذاشتند تشکر کنم جای این عزیزان بهشت است چراکه خلوص،‌ تقوا و معرفت داشتند و دارند. اکثر مربیان استان ما شغلشان مربیگری است و اگر مربی شغلش این باشد و عاشق کارش باشد موفق می شود در غیر این صورت اگر به دنبال چیز دیگری آمده باشد نتیجه نخواهد گرفت.
یوسفی فر افزود: اعتقاد داریم و اولویت اصلی ما این است که توجه به کشتی پایه، آینده کشتی را می سازد اما برای تحقق این امر باید ابتدا دانش مربیان خود را ارتقاء دهیم و به روز کنیم. مربی است که کشتی گیر را می سازد. در کنار آن نیز باید توجه داشته باشیم که تعداد باشگاه های کشتی را در مناطق کم برخوردار و مستعد بیشتر کنیم تا ورودی بیشتری از خردسالان و نوجوانان داشته باشیم و اگر ورودی بیشتر شود، قطعا خروجی هم بیشتر خواهد شد.
رئیس هیئت کشتی استان البرز گفت: یکی دیگر از برنامه های ما شرکت یک تیم قدرتمند در لیگ برتر کشتی است، البته امسال نیز یک تیم خوب با نام مقاومت در لیگ داشتیم که با کمی بدنشانسی نتوانست به مرحله نهایی صعود کند.
وی ادامه داد: 10 اسفندماه نیز تیم منتخب استان راهی کشور هندوستان می شود تا در اردوی مشترک با کشتی گیران آن کشور در شهر بنگلور حضور پیدا کند.
یوسفی فر اظهار داشت: به ویژه از فدراسیون کشتی و اداره کل ورزش و جوانان استان  تشکر می کنم که حمایت های لازم را از ما داشته اند، ضمن اینکه قدردان تمام قهرمانان و پیشکسوتان استان نیز هستیم چراکه یکرنگی، یکدلی و وحدت در کشتی استان وجود دارد و هرجا موفقیتی حاصل می شود، از یکدلی و با هم بودن است.
رئیس هیئت کشتی استان البرز با اشاره به تشکیل یک کادر اجرای قوی در این هیئت، تصریح کرد: یک تیم متحد هستیم، هدف اصلی بالا بردن جایگاه کشتی در استان است. تجهیز سالن ها و برگزاری مسابقات در رده ی سنی خردسالان و نونهالان یکی از این کارها است و ما 2 سال است که جشنواره کشتی را برگزار می کنیم و خدا را شکر امسال نیز با استقبال حدود 800 کشتی گیر این مسابقات را در سالن 2500 نفره مجموعه انقلاب برگزار کردیم.
وی یکی از دلیل افت کشتی در استان را تعداد کم برگزاری مسابقات دانست و گفت: با بررسی، تحقیق و استفاده از نظر کارشناسان به این نتیجه رسیدیم که اگر قرار است موفق شویم تعداد مسابقات باید بالا برود، یک کشتی گیر خردسال یا نونهال حداقل در ماه باید یک یا دو مسابقه داشته باشد، این باعث می شود که تجربه اش بالا برود و در میادین بزرگ بتواند نتیجه لازم را بدست آورد.
یوسفی فر با اشاره به نقش مهم مربیان در اعتمادسازی خانواده ها گفت: وقتی یک خانواده فرزند خود را به باشگاه کشتی می فرستد انتظار دارد که هم از نظر جسمانی و هم از نظر اخلاقی پرورش پیدا کند، کشتی ورزشی است که در آن دوستی، صمیمیت و روحیه جوانمردی جریان دارد و انتقال این منش ها باید توسط مربیان انجام شود، بنابراین نقش مربیان بسیار مهم است، چراکه کوچکترین اشتباه می تواند باعث بدبینی خانواده ها و جامعه به کشتی شود و ما نیز به همین دلیل قصد داریم که نظارت ویژه ای را بر باشگاه ها و مربیان داشته باشیم.
وی ادامه داد: خانواده ها به کشتی اعتماد دارند اگر این اعتماد از بین برود سرمایه معنوی و اجتماعی از بین می رود، اگر مربی کار در باشگاه ار بعنوان یک درآمد و تجارت ببیند تمامی رشته های ما پنبه خواهد شد و اهداف از بین می رود.
یوسفی فر در پایان خاطرنشان کرد: هرگز این موضوع را فراموش نخواهم کرد که مدیون کشتی هستم، شاید اگر در کشتی نبودم به راه های دیگر کشیده می شدم، کشتی را محفل معرفت، دوستی، جوانمردی و تقوا می دانم و هرچه در توان داشته باشم برای ادای دین به این ورزش ملی خواهم گذاشت. همچنین جا دارد از میرزایی نایب رئیس، دبیر هیئت کشتی استان، رئیس هیئت کشتی کرج و سایر روسای هیئت کشتی این استان که به دنبال ارتقاء کشتی پایه هستند، تشکر کنم.




برچسب ها :