ابراهیم مهربان: امیدوارم دیگر شاهد مشکلات پیش آمده در مسابقات نونهالان نباشیم

سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱ 16:59

نگاه فدراسیون به رده نونهالان به عنوان آینده‌سازان کشتی خاص و ویژه است
نحوه ی برگزاری مسابقات کشتی فرنگی تغییر کرد 

دبیر فدراسیون کشتی گفت: اینکه مسابقات روز اول کشتی آزاد نونهالان قهرمانی کشور تا بعد از نیمه شب ادامه داشت قابل توجیه نیست و امیدوارم دیگر شاهد چنین مشکلات و کوتاهی هایی نباشیم.

ابراهیم مهربان دبیر فدراسیون کشتی در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی گفت: نگاه مدیریت فدراسیون به رده نونهالان به عنوان آینده‌سازان کشتی، خاص و ویژه است و گواه این مسئله برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور و برگزاری اردوهای این تیم در سال گذشته است. امسال هم این مسابقات از دیروز و به میزبانی سنندج آغاز شده است.

مهربان افزود: نگاه آموزشی به رده نونهالان با برگزاری مسابقات مختلف در دستور کار فدراسیون قرار دارد. به خصوص که تیر‌ماه امسال مسابقات قهرمانی آسیا در رده نونهالان برگزار می شود و رقابت‌های قهرمانی کشور نونهالان در سنندج به نوعی انتخابی تیم ملی برای مسابقات آسیایی نیز هست.

دبیر فدراسیون کشتی در ادامه درباره حواشی به وجود آمده در روز اول رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی نونهالان کشور خاطر نشان کرد: مسابقات در هیچ مقطعی نباید از ساعتی که مشخص شده، بیشتر طول بکشد اما  متاسفانه مسابقات روز اول تا بعد از نیمه شب هم ادامه داشته و قصور و کوتاهی صورت گرفته است و در این باره هیچ توجیهی از برگزارکنندگان قابل قبول نیست.

مهربان با اشاره به پیگیری رئیس فدراسیون، تصریح کرد: آقای دبیر پس از اطلاع از این مورد، به من ماموریت دادند تا این مسئله را پیگیری کنم تا چنین اتفاقاتی دیگر تکرار نشود.

دبیر فدراسیون کشتی با اشاره به دلخوری کشتی گیران، خانواده آن ها و کادر فنی تیم‌ها، تاکید کرد: با توجه به این اتفاق، قرار شد که مسابقات در بخش فرنگی به صورت 6 وزن در هر روز و به مدت 2 روز برگزار شود تا حواشی شب اول مسابقات تکرار نشود.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک (گزارش تصویری - 4)
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک (گزارش تصویری - 3)
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک (گزارش تصویری - 2)
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک (گزارش تصویری - 1)
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک
حسن رنگرز: از حمایت های فدراسیون سپاسگزارم
مراسم اختتامیه انتخاب برترین های ورزش ایران در سال 1403 (گزارش تصویری)
رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جوانان جام شاهد – اندیمشک
فدراسیون کشتی برترین فدراسیون ایران در سال 1403 شد
آیین نامه لیگ دسته اول کشتی کشور اعلام شد
محسن سوریان: سعی می‌کنیم بار فنی کشتی‌گیران ارتقا یابد
ناصر رضایی بعنوان عضو هیئت رئیسه هئیت کشتی استان فارس منصوب شد