دکتر حسن غفوری فرد:

کشتی ورزش اول کشور است

سه شنبه ۳۱ فروردین ۱۳۸۹ 11:23

عضو هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: کشتی ورزش اول کشور است و معتقدم اگر بودجه و امکانات مناسب داشته باشد می‌تواند در تمامی رده‌های سنی بر روی سکوهای افتخار قرار گیرد.

دکتر حسن غفوری فرد عضو هیأت رئیسه و نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در جلسه دیروز هیأت رئیسه فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی در سال گذشته عملکرد خوبی را پشت سر گذاشت و امیدوارم با توجه به اینکه امسال از سوی مقام معظم رهبری بعنوان سال همت مضاعف و کار مضاعف نامگذاری شده است شاهد موفقیت‌های بیشتر این رشته در دنیا باشیم.
وی ادامه داد: یزدانی خرم در مدت فعالیت خود در والیبال عملکرد خوبی داشت و در مدت سه سال حضور در فدراسیون کشتی نیز با ثبات مدیریتی تمام حواشی را پشت سر گذاشت و کشتی در سال گذشته نتایج خوبی را بدست آورد.
غفوری فرد تصریح کرد: کشتی ایران سال گذشته در رقابت‌های جهانی در هر دو رشته آزاد و فرنگی نتایج خوبی را بدست آورد و بخصوص قهرمانی کشتی فرنگی در جام جهانی یک نتیجه درخشان و کار بزرگ بود.
وی تأکید کرد: مدیر فدراسیون کشتی تمام وقت برای این رشته وقت می‌گذارد و حضور محمدعلی صنعتکاران نایب رئیس فدراسیون کشتی باعث می‌شود مسائل فنی بخوبی پیش برود و کشتی بدون حاشیه و بی سر و صدا کار می‌کند.
غفوری فرد اظهار داشت: کشتی ورزش اول کشور است و معتقدم اگر بودجه و امکانات مناسب متناسب با بعضی رشته‌ها در اختیار این رشته قرار گیرد می‌تواند در رده‌های سنی در روی سکوهای افتخار قرار گیرد.
وی اظهار داشت: ما در کشتی کار سنگینی داریم در این رشته نام الگوهایی نظیر جهان‌پهلوان تختی می‌درخشد و بر اساس این ما باید سعی کنیم تا با کارهای مذهبی و فرهنگی نقش این مسائل را پررنگ‌تر کرده و کاری کنیم تا کشتی‌گیران امروزی مانند بزرگانی همچون صنعتکاران با تعصب، جنگندگی و روحیه بالا در میادین حاضر شوند.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
شرایط انتخابی درون اردویی اوزان 55 و 63 کیلوگرم تیم ملی کشتی فرنگی اعلام شد
علی اکبر جیرسرایی: مسابقات کشتی آزاد پیشکسوتان 25 تیرماه برگزار می شود
پخش زنده رقابت های کشتی جوانان قهرمانی آسیا
گزارش اخبار سیما از مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی گیران (فیلم)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
امیرحسین زارع: باید از شهدا الگوبرداری کنیم و برای خاک و پرچم کشورمان بجنگیم (فیلم)
پژمان درستکار: دفاع جانانه مردم از نیروهای مسلح باعث دلگرمی ما شد (فیلم)