ادامه تمرینات فرنگی کاران برای گزینشی قزاقستان/

جمعه ۴ فروردین ۱۳۹۱ 14:18

دیروز تمرین مرورفن، امروز تمرین کشتی مسابقه ای

بهترین مربی جهان در خانه کشتی تهران

فرنگی کاران کشورمان در ایام تعصیلات عید نوروز تمرینات خود را برای شرکت در رقابتهای گزینشی المپیک در خانه کشتی دنبال می کنند.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، اردونشینان که تمرینات خود را از روز 27 اسفندماه آغاز کرده اند عصر دیروز یک جلسه تمرین مرور فن را زیر نظر محمد بنا سرمربی تیم ملی و دستیارانش برگزار کردند. در این تمرین که بیش از یک ساعت به طول انجامید کشتی گیران اصول تکنیکی و تاکتیکی را زیر نظر بهترین مربی جهان مرور کردند.

تمرینات فرنگی کاران تا روز 6 فروردین ماه در تهران ادامه می یابد و اردونشینان در ادامه تمرینات خود عصر امروز تمرین کشتی مسابقه ای را در برنامه دارند.

محمد بنا بهترین مربی کشتی فرنگی در سال 2011 میلادی نیز در ایام تعصیلات عید نوروز مانند همیشه حضور دائمی در خانه کشتی دارد تا شاگردانش برای افتخار آفرینی در المپیک 2012 میلادی به بهترین نحو آماده شوند.

رقابتهای گزینشی المپیک در قاره آسیا روزهای 9 تا 13 فروردین ماه در شهر آستانه ای قزاقستان برگزار می شود. فرنگی کاران برای کسب 4 سهمیه باقی مانده در اوزان 55، 74، 84 و 96 کیلوگرم در این مسابقات به میدان می روند.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
تیم ملی کشتی آزاد جوانان پیش از حضور در رقابت های قهرمانی آسیا، قرقیزستان (گزارش تصویری)
به منظور حضور در رقابت های قهرمانی آسیا در قرقیزستان،
مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی کشتی گیران (گزارش تصویری)
دکتر محمدصادق باطنی : کشتی، پرچم‌دار فرهنگ پهلوانی ملت ایران است
علیرضا دبیر در مراسم رونمایی از انیمیشن کشتی‌گیران: جنایت‌های رژیم صهیونیستی نباید به فراموشی سپرده شود
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
رونمایی از فصل اول پویانمایی «کشتی‌گیران» در فدراسیون کشتی
در قالب یک برنامه فرهنگی،
تیم ملی کشتی فرنگی جوانان اعزامی به رقابت های قهرمانی آسیا - قرقیزستان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی آسیا - قرقیزستان
رقابت های کشتی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان
جوانان ایران آماده دفاع از عنوان قهرمانی آسیا
رقابت های کشتی جوانان قهرمانی آسیا – قرقیزستان