نماینده فدراسیون کشتی در کشور آفتاب تابان

دوشنبه ۲۰ اسفند ۱۴۰۳ 15:01
حمید یاری با رئیس فدراسیون کشتی ژاپن دیدار کرد
حمید یاری رئیس سازمان لیگ و مسابقات فدراسیون کشتی، امروز با هیداکی تومی یاما رئیس فدراسیون کشتی ژاپن دیدار و گفت و گو کرد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، حمیدیاری که بعنوان نماینده فدراسیون کشتی به کشور ژاپن سفر کرده است، عصر امروز (به وقت ژاپن) با هیداکی تومی یاما رئیس فدراسیون کشتی ژاپن دیدار و گفت و گو کرد.
یاری در این جلسه حضور یافت در مورد همکاری دو جانبه بین کشتی ایران و ژاپن از جمله برگزاری اردوهای مشترک در کشتی آزاد و فرنگی و در تمامی رده های سنی، استفاده از دانش مربیگری، علوم بدنسازی و تمرین با رئیس فدراسیون کشتی ژاپن گفت و گو کرد.
بازدید از کمپ های تمرینی مدال آوران کشتی ژاپن در رشته آزاد و فرنگی، حضور در تمرینات مدرسه کشتی ایچیکاوا که توسط یک ایرانی بنام جواد اسفندجانی (پدر آرش یوشیدا قهرمان آسیا) اداره می شود و تمرین با کشتی گیران این باشگاه، دیدار با ماسایوشی شیرای رئیس کشتی توکیو نیز در خلال مسابقات کشتی خردسالان و نوجوانان از جمله برنامه های یاری در کشور ژاپن بود.


گالری تصاویر

برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

کارگاه تدوین سرفصل‌های آموزشی کشتی آزاد در حال برگزاری است (همراه با گزارش تصویری)
حمید یاری: لیگ برتر کشتی بلافاصله پس از جهانی کرواسی برگزار می شود
گزارش عملکرد درخشان سازمان لیگ کشتی در سال ۱۴۰۳
بازدید دانشجویان تربیت‌بدنی دانشگاه شهید بهشتی از اماکن کشتی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش در فدراسیون کشتی حضور یافت
قهرمانان کشتی آزاد مجارستان مهمان فدراسیون کشتی در کمپ تیم های ملی (گزارش تصویری)
تمرین تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان (گزارش تصویری)
اهدای مدال عضو تیم ملی کشتی آزاد به شهید خدمت
آرزوی سلامتی برای پیشکسوت کشتی فرنگی
رقابت های انتخابی درون اردویی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان - تهران
رقابت های انتخابی درون اردویی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان برگزار می شود
تیم ملی آلیش بانوان عازم رقابت های قهرمانی آسیا در کشور هند شد
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی نونهالان در اصفهان برگزار می شود