صادق گودرزی: اردوی شاهرود یکی از بهترین اردوها بود

سه شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ 08:15
3 هدف مهم را در رده نوجوانان دنبال می کنیم
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان گفت: اردوی سوم ما که به میزبانی شاهرود برگزار شد، یکی از بهترین اردوهای ما بود.
صادق گودرزی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: اردوی سوم ما روزهای 5 لغایت 12 اردیبهشت ما به میزبانی استان سمنان و در شهر شاهرود برگزار شد. جا دارد از مسئولین هیئت کشتی استان به ویژه جناب سرهنگ اکرمی رئیس هیئت کشتی شاهرود و آقای عامریان و شرکت توربو ژنراتور شاهرود که اسپانسر اردو بود تشکر ویژه کنم.
وی در مورد ترکیب تیم و برگزاری رقابت درون اردویی تصریح کرد: در 4 وزن نفرات اول قهرمانی کشور جوانان و مدال آوران جهانی نوجوانان سال گذشته که واجد شرایط رده ی سنی نوجوانان بودند رقابت انتخابی برگزار شد که آقایان امیرعلی راغب، آرمان الهی، امیرعباس لطفی نژاد و کیارش ترابی به ترتیب در اوزان 48، 55، 65 و 71 کیلوگرم مقابل حریفان خود پیروز شدند.
گودرزی افزود: بدین ترتیب ترکیب تیم ما برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا که روزهای 9 و 10 خردادماه سال جاری در ویتنام برگزار می شود، مشخص شد.
دارنده مدال های نقره المپیک و جهان در مورد ادامه اردوهای تیم کشتی آزاد نوجوانان خاطرنشان کرد: چهارمین اردوی ما برای حضور در قهرمانی آسیا روزهای 18 لغایت 25 اردیبهشت ماه در شهر مشهد مقدس برگزار می شود. در این اردو نفرات کمتری دعوت کردیم تا از ظرفیت حریفان تمرینی استان خراسان رضوی استفاده کنیم. ضمن اینکه از لحاظ معنوی،‌ روحی و روانی نیز ملی پوشان در شرایط بهتری قرار بگیرند.
وی در مورد شرایط کشتی گیران حاضر در اردو اظهار داشت: خدا را شکر شرایط خوب است و کشتی گیران با انگیزه تمرینات خود را پیگیری می کنند. به دلیل شرایط جنگی نتوانستیم در تورنمنت بین المللی حضور داشته باشیم و سعی کردیم با برگزاری تمرینات شبیه سازی مسابقه ای تا حدودی آن را جبران کنیم. 
گودرزی افزود: آنچیزی که در تمرینات از کشتی گیران دیدم امیدوار کننده بود و رو به جلو نشان دادند. ما برنامه های فنی را در دستور کار قرار دادیم که خوشبختانه سطح کشتی گیران بالاتر رفت. 
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان تصریح کرد: در اردوهای تیم های ملی 3 هدف اصلی را دنبال می کنیم اول اینکه نوجوانان آینده سازان کشتی ما هستند و باید در حفظ و نگهداری آن ها تلاش کنیم. دوم بحث اخلاق و انضباط اردویی است و یک کشتی گیر باید بداند که برای موفقیت و رسیدن به مدارج بالاتر نیاز به آن دارد و سوم هم بحث فنی و زیرگیری است تا بتوانیم زنجیره کشتی که از نوجوانان، به جوانان و در نهایت به بزرگسالان است را کامل کنیم و قطعا پس از نسل طلایی کنونی، همین نوجوانان هستند که نسل طلایی بعدی را شکل خواهند داد.
وی در پایان به مسابقات قهرمانی جهان اشاره کرد و گفت: مسابقات جهانی مرداد ماه در جمهوری آذربایجان برگزار می شود، قطعا مسابقات آسیایی ویتنام محک جدی برای ما خواهد بود تا بتوانیم نفرات خود را برای جهانی محک بزنیم. البته نظر کادر فنی و فدراسیون کسب نتیجه صرف در این رده نیست و ما کارهای زیربنایی را انجام می دهیم اما اعتقاد داریم که در دل کار فنی، نتیجه هم بدست می آید.



برچسب ها :