حضور نایب رئیس فدراسیون در خوزستان و شهر اهواز

چهارشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۴ 19:41
دیدار با استاندار و حضور در مسابقات قهرمانی کشور
عبدالمهدی نصیرزاده نایب رئیس فدراسیون کشتی، امروز به منظور حضور در رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی کشور راهی شهر اهواز استان خوزستان شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، نصیرزاده پس از حضور در سالن مسابقات، به همراه رمضان جمال پور رئیس هیئت خوزستان، دیداری را با دکتر سیدمحمدرضا موالی زاده استاندار خوزستان و کیومرث حاجی زاده معاونت توسعه مدیریت استانداری بعمل آورد.
در این جلسه نصیرزاده با بیان اینکه کشتی خوزستان بعنوان قطب کشتی فرنگی کشور شناخته می شود و امسال 7 ملی پوش در تیم ملی در رقابت های جهانی کرواسی داشت و صاحب 2 مدال طلا، 2 مدال نقره و 2 مدال برنز شد و در المپیک نیز کشتی گیران خوزستانی به 3 مدال طلا، نقره و برنز رسیده اند. 
وی ادامه داد: همانگونه که به کشاورزی خوزستان اهمیت داده می شود، به کشتی این استان نیز باید اهمیت داده شود چراکه پتانسیل زیادی برای کسب افتخار برای ایران در میادین مهم بین المللی دارد.
نصیر زاده همچنین گفت: با توجه به ظرفیت بالای مدال آوری و همچنین بنگاه های بزرگ اقتصادی در خوزستان، انتظار می رود حداقل یک تیم پرقدرت با شرکت کشتی گیران خوزستانی در لیگ برتر کشتی حضور داشته باشد.
رمضان جمال پور نیز بیان داشت: استان خوزستان نیاز مبرم به یک سالن برگزاری مسابقات استاندارد با گنجایش تماشاگر بالا و حداقل 4 تشک کشتی دارد، تا بتواند به شکل بهتر و مطلوب تری میزبانی مسابقات بین المللی و کشوری را تقبل نماید.
دکتر موالی زاده نیز با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حمایت از کشتی و همچنین عملکرد فوق العاده کشتی ایران پس از جنگ 12 روزه، بیان داشت: کشتی گیران بسیار خوب کار کردند و برای کشور افتخارآفرین بوده اند. ما نیز وظیفه داریم که مساعدت های لازم را به جهت کمک به کشتی استان و هیئت کشتی بعمل آوریم.



برچسب ها :