ابراز علاقه ترک ها برای انجام اردوی مشترک با کشتی گیران ایرانی

شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۴ 08:49
طاها آکگول: برای بازگشت به اوج نیاز به زمان داریم
رئیس فدراسیون کشتی ترکیه: کشتی ترکیه به زمان و بازسازی نیاز دارد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، طاها آکگول دارنده یک مدال طلا و 2 مدال برنز  المپیک، 3 مدال طلا، 2 مدال نقره و 2 مدال برنز سنگین وزن کشتی آزاد جهان که هم اکنون بعنوان رئیس فدراسیون کشتی ترکیه فعالیت می کند، درباره عملکرد تیم ملی کشتی آزاد ترکیه در رقابت‌های جهانی زاگرب گفت: در مسابقات زاگرب، تیم کشتی آزاد ما نتوانست نتایج مطلوبی کسب کند. از 10 دیدار، تنها در 3 مورد به پیروزی رسیدیم که برای ما ناامیدکننده بود. با این حال، ترکیب تیم ما بسیار جوان است و پنج کشتی‌گیر برای نخستین‌بار در رقابت‌های جهانی حضور داشتند. کشتی ترکیه به زمان و بازسازی نیاز دارد و این روند را گام‌به‌گام پیش خواهیم برد.
وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های آینده فدراسیون افزود: سال گذشته بازدیدی را از امکانات کشتی این کشور بعمل آوردم و در کمپ تمرینی آن ها حضور یافتم. برای تقویت تیم‌ها، برنامه‌ داریم اردوی‌های مشترک با تیم ملی ایران برگزار کنیم. در این زمینه علیرضا دبیر با رئیس فدراسیون ایران، گفت‌وگو کردیم و ایشان حمایت کامل خود را اعلام کردند. کشتی‌گیران ایرانی و ترک در آینده تمرینات مشترکی خواهند داشت که قطعا به رشد هر دو تیم کمک می‌کند.
آکگول همچنین درباره وضعیت تیم ملی کشتی فرنگی ترکیه گفت: تیم فرنگی ما نیز جوان است اما نسبت به تیم آزاد، شرایط بهتر و منسجم‌تری دارد. امیدواریم در المپیک‌های ۲۰۲۸ و ۲۰۳۲ بتوانیم نتایج درخشانی کسب کنیم و دوباره به جایگاه واقعی کشتی ترکیه بازگردیم.


برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

تمرین دومیدانی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
مراسم رونمایی از چهلمین کتاب کشتی با نام تا مرز سفید تشک (گزارش تصویری)
علیرضا دبیر در مراسم رونمایی از کتاب شهید ابراهیم اسمی:
چهلمین کتاب کشتی با نام تا مرز سفید تشک بعد از ظهر امروز رونمایی شد
دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شهردار زنجان با رئیس فدراسیون کشتی (گزارش تصویری)
دیدار نمایندگان مجلس شورای اسلامی و شهردار زنجان با رئیس فدراسیون کشتی
کلیپی از برگزاری رقابت های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی کشور به میزبانی کرمان
اردوی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان از روز 10 اسفندماه در ابرکوه برگزار می شود
اردوی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان از اول اسفندماه در چالوس برگزار می شود
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
جلسه هم اندیشی سازمان لیگ و مسابقات (گزارش تصویری)
جلسه هم اندیشی سازمان لیگ و مسابقات صبح امروز برگزار شد
رقابت های کشتی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی – آلبانی
مجتبی گلیج به دلیل مصدومیت، از حضور در مسابقات قهرمانی آسیا انصراف داد