مسعود اسماعیل‌پور:

دوشنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۸ 04:02

امسال با سال‌های دیگر برای من متفاوت است

Sample Imageدارنده‌ی مدال طلای جوانان جهان گفت: امسال با سال‌های دیگر برای من متفاوت است و می‌خواهم عملکرد درخشانی از خود برجا بگذارم.

مسعود اسماعیل‌پور کشتی‌گیر آزادکار وزن 60 کیلوگرم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود:‌ پس از آنکه نتوانستم در رقابت‌های جهانی حاضر شوم تمرینات خود را به طور منظم زیرنظر پدرم دنبال کردم و در حال حاضر از نظر آمادگی در سطح بسیار خوبی قرار دارم.

وی ادامه داد: امسال با سال‌های دیگر برای من متفاوت است و می‌خواهم آنقدر خوب کار کرده و در مسابقات مخلتف حریفان خود را پشت سر بگذارم تا مربیان تیم ملی را برای کسب دوبنده تیم ملی مجاب کنم.

دارنده‌ی مدال برنز آسیا تصریح کرد: اولین برنامه‌ام حضور در لیگ برتر کشتی است و با چند تیم مذاکره کرد‌ه‌ام و در صورت توافق نهایی با یک تیم نام آن را اعلام می‌کنم.

وی اظهار داشت: امیدوارم با حضور دکتر سعیدلو در رأس سازمان تربیت بدنی شرایطی فراهم شود تا قهرمانان و مدال‌آوران در رقابت‌های المپیک، جهانی و قاره‌ای از خدمت سربازی معاف شوند.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
هفته اول لیگ سراسری کشتی آزاد و فرنگی جوانان - 1405
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
رقابت های کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور - قزوین
رقابت های انتخابی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان - تهران
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
کلیپی از رقابت‌های انتخابی کشتی آزاد و فرنگی نونهالان استان گلستان
گودرزی: هدف ما فقط نتیجه نیست؛ این نسل را برای بزرگسالان و طلای المپیک می‌سازیم
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان پیش از اعزام به رقابت های جهانی (گزارش تصویری)
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان راهی رقابت‌های جهانی آذربایجان شد؛