رئیس کمیته‌ی روابط بین‌الملل:

دوشنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۸ 04:33

فیلا فعلا تغییری در قوانین کشتی اعمال نکرده است

Sample Imageسیداکبر میری روشن گفت: فدراسیون جهانی کشتی فیلا فعلا تغییری در قوانین کشتی اعمال نکرده است.

سیداکبر میری روشن رئیس کمیته‌ی روابط بین‌الملل فدراسیون کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در جریان برگزاری رقابت‌های کشتی قهرمانی جهان در کشور دانمارک بیشتر اعتراض‌ها مربوط به خارج شدن یا خارج نشدن کامل پای کشتی‌گیران از تشک کشتی بود.

وی ادامه داد: با توجه به اعتراض‌های صورت گرفته در این مورد، رافائل مارتینتی رئیس فدراسیون جهانی کشتی دستور داد مسئولان فیلا این موضوع را بررسی کنند که تنها در صورت خارج شدن کامل پا از تشک کشتی امتیاز به مجری فن اختصاص یابد.

میری روشن تصریح کرد: هرگونه تغییری در قوانین کشتی منوط به تأیید هیأت رئیسه فیلا است که پس از تأیید  این موضوع به فدراسیون‌های ملی ابلاغ می‌شود.

وی اظهار داشت: کشتی در رقابت های المپیک جوانان در سال 2010 در سنگاپور حضور دارد و فیلا به زودی مقررات و شرایط حضور در رقابت‌ها را اعلام خواهد کرد.

میری روشن تأکید کرد: کنگره فدراسیون جهانی کشتی فیلا برای قطعی کردن میزبانی رقابت‌های بین‌المللی در سال 2011 میلادی همزمان با رقابت‌های جهانی روسیه در شهر مسکو برگزار می‌شود.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
هفته اول لیگ سراسری کشتی آزاد و فرنگی جوانان - 1405
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
رقابت های کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور - قزوین
رقابت های انتخابی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان - تهران
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
کلیپی از رقابت‌های انتخابی کشتی آزاد و فرنگی نونهالان استان گلستان
گودرزی: هدف ما فقط نتیجه نیست؛ این نسل را برای بزرگسالان و طلای المپیک می‌سازیم
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان پیش از اعزام به رقابت های جهانی (گزارش تصویری)
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان راهی رقابت‌های جهانی آذربایجان شد؛