شنبه ۲۱ شهریور ۱۳۸۸ 12:33

تقوی قابلیت کسب مدال را دارد

جسارت و کشتی رو به جلو نقطه قوت تقوی است

Sample Imageدارنده‌ی مدال طلای رقابت‌های جهان در سال 1997 گفت: اگر مهدی تقوی در رقابت‌های جهانی به خوبی هدایت شود قابلیت کسب خوشرنگ‌ترین مدال را دارد.

محمد طلایی مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: به نظر من مهدی تقوی از نظر سیستم کشتی در حال حاضر بهترین 66 کیلوگرم ایران و جز بهترین‌های دنیا نیز محسوب می‌شود.

دارنده‌ی مدال نقره جهان تصریح کرد: تقوی هرچه بیشتر میدان دیده و در تورنمنت‌های معتبر و مسابقات جهانی شرکت کند، پخته‌تر و مدعی‌تر می‌شود.

دارنده‌ی مدال برنز جهان اظهار داشت: تقوی در گذشته فقط در کشتی با رقبای گارد مخالف خود مشکل داشت که ما در اردوهای تیم ملی در رقابت‌های المپیک سعی کردیم که این نقیصه را برطرف کنیم و در این مسابقات نیز اگر تقوی درست هدایت می‌شد قابلیت کسب مدال را داشت.

وی تأکید کرد: جسارت و کشتی رو به جلو نقطه قوت مهدی تقوی است و اگر در رقابت‌های جهانی مربیان تاکتیک مناسب را برای وی درنظر بگیرند و وی به خوبی هدایت شود قابلیت کسب مدال را دارد.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
هفته اول لیگ سراسری کشتی آزاد و فرنگی جوانان - 1405
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
رقابت های کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور - قزوین
رقابت های انتخابی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان - تهران
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
کلیپی از رقابت‌های انتخابی کشتی آزاد و فرنگی نونهالان استان گلستان
گودرزی: هدف ما فقط نتیجه نیست؛ این نسل را برای بزرگسالان و طلای المپیک می‌سازیم
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان پیش از اعزام به رقابت های جهانی (گزارش تصویری)
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان راهی رقابت‌های جهانی آذربایجان شد؛