دبیر در جمع آزادکاران: نظم و انضباط در اردو برای من خیلی مهم است

جمعه ۲ خرداد ۱۴۰۴ 20:20
هدف ما فقط طلای المپیک لس‌آنجلس است
صبح امروز علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی، با حضور در اردوی تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان در کمپ تیم‌های ملی کشتی شهید حاج قاسم سلیمانی، با ملی‌پوشان به گفت‌ و گو پرداخت و نکاتی مهم درباره اهداف راهبردی تیم ملی و اهمیت نظم اردویی بیان کرد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، دبیر در این دیدار، هدف نهایی برنامه‌های فنی تیم ملی کشتی آزاد را کسب مدال طلای المپیک ۲۰۲۸ لس‌آنجلس عنوان کرد و گفت: مسیر ما روشن است؛ ما باید در المپیک آینده روی سکوی نخست بایستیم. هیچ هدفی جز مدال طلای المپیک در ذهن ما نیست و تمام برنامه‌ریزی‌ها نیز در همین راستا طراحی شده‌اند.

او افزود: اما پیش از رسیدن به لس‌آنجلس، یک ایستگاه حیاتی پیش روی ماست؛ مسابقات جهانی ۲۰۲۵ در کرواسی، اولین آزمون جدی تیم ملی آزاد است. این رقابت‌ها تنها یک تورنمنت جهانی نیست، بلکه سکوی پرش به سوی موفقیت در المپیک است. هر یک از شما باید برای کسب طلای جهان در کرواسی بجنگید و نام ایران را در صدر کشتی دنیا ثبت کنید.

رئیس فدراسیون کشتی همچنین به اهمیت ساختار انتخابی تیم ملی اشاره کرد و گفت: اجرای چرخه انتخابی در کشتی آزاد، باعث شد که دیگر هیچ نامی بدون مبارزه به پیراهن تیم ملی نرسد. همه چیز در میدان مشخص می‌شود. هر کشتی‌گیری که امروز در اردو حضور دارد، مسیر خود را از روی تشک و با اثبات شایستگی‌اش طی کرده است.

دبیر با تأکید بر لزوم حفظ انضباط تیمی و اهمیت اردوها ادامه داد: از امروز تا روز رقابت، هر ثانیه تمرین شما مهم است. نظم، انضباط اردویی، تمرکز کامل، و حضور مؤثر در مسابقات تدارکاتی، ستون‌های موفقیت در جهانی کرواسی و المپیک لس‌آنجلس هستند. اردو فقط تمرین نیست؛ یک میدان شخصیت‌سازی و مسئولیت‌پذیری است.

وی در پایان صحبت‌هایش با اشاره به جایگاه ملی‌پوشان کشتی آزاد گفت: یادتان نرود که شما فقط برای خودتان نمی‌جنگید. پرچم ایران، نام ملت بزرگ‌مان و افتخارآفرینی در جهان، مهم‌ترین مسئولیتی است که به دوش دارید. هیچ‌کس نباید در این مسیر کم بگذارد. وقتی پیراهن تیم ملی را بر تن دارید، یعنی به نمایندگی از یک ملت روی تشک می‌روید و باید با تمام وجود بجنگید.


گالری تصاویر

برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

تمرین تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان (گزارش تصویری)
دبیر در جمع آزادکاران: نظم و انضباط در اردو برای من خیلی مهم است
افتخارآفرینی بانوان آلیش کار در قاره کهن
تمرین بدنسازی تیم ملی کشتی آزاد جوانان (گزارش تصویری)
تمرین مشترک آزادکاران مجارستان با ملی پوشان در خانه کشتی؛ (گزارش تصویری)
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
استان فارس میزبان اردوی آماده‌سازی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در شیراز
نخستین تمرین تیم ملی آلیش بانوان در کشور هند برگزار شد
عیادت نماینده فدراسیون کشتی از پیشکسوت گرانقدر کشتی
کارگاه تدوین سرفصل‌های آموزشی کشتی آزاد در حال برگزاری است (همراه با گزارش تصویری)
حمید یاری: لیگ برتر کشتی بلافاصله پس از جهانی کرواسی برگزار می شود
گزارش عملکرد درخشان سازمان لیگ کشتی در سال ۱۴۰۳
بازدید دانشجویان تربیت‌بدنی دانشگاه شهید بهشتی از اماکن کشتی
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش در فدراسیون کشتی حضور یافت