طاها آکگول: سایتی اف اسطوره من بود

دوشنبه ۱۳ اسفند ۱۴۰۳ 09:48
کشتی گیران ما در آلبانی عملکرد خوبی داشتند
رئیس فدراسیون کشتی ترکیه گفت: بوایسار سایتی اف اسطوره و بت من بود و به همین دلیل از مرگ او بسیار غمگین و ناراحتم.
طاها آکگول قهرمان سنگین وزن کشتی آزاد المپیک و جهان و رئیس فدراسیون کشتی ترکیه در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی، با بیان این مطلب افزود: سایتی اف کسی  بود که من بعنوان یک اسطوره و بت به او نگاه می کردم و الان که خبر مرگ رو را شنیدم بسیار ناراحت و متأثر شدم.
وی در مورد نتایج کشتی گیران ترک در تورنمنت رنکینگ دار آلبانی گفت: در کشتی آزاد 2 نماینده داشتیم که فیض اله آکتورک صاحب مدال برنز شد و نتیجه خوبی برای ما بود.
آکگول در مورد عملکرد فرنگی کاران ترک در این رقابت ها تصریح کرد: در کشتی فرنگی ما عملکرد بسیار خوب و راضی کننده ای داشتیم در 3 وزن صاحب مدال طلا و در 2 وزن صاحب مدال نقره شدیم.
وی در مورد عملکرد کشتی گیران ایران اظهار داشت: تیم های ایران همیشه با نفرات قدرتمند خود در تورنمنت ها حضور دارند و مدال های زیادی را کسب می کنند. آن ها در آلبانی نیز موفقیت های خوبی را کسب کردند.


برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

از روز 23 تیرماه و به میزبانی کمپ تیم های ملی؛
لیگ کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان کشور یادواره فرشتگان میناب
کلیپی از تجهیز سالن بازی خانه کشتی شهید مصطفی صدرزاده با امکانات جدید
پایان اردوی فرنگی کاران نونهال استان تهران در عراق؛
از روز 18 تیرماه و به میزبانی کمپ تیم های ملی
دهکده فرشتگان میناب فدراسیون کشتی مزین به تصاویر کودکان شهید مدرسه طیبه شجره میناب شد (فیلم)
کلیپی از افتتاح مجهزترین مجموعه پدل ایران و یکی از بزرگ‌ترین مجموعه‌های جهان
کلیپی از خدمت رسانی موکب فدراسیون کشتی به عزاداران
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی آسیا – تایلند (گزارش تصویری - 2)
رقابت‌های المپیاد کشتی آزاد نونهالان کرمانشاه
با اشتباهات کادر فنی و کم‌کاری برخی کشتی‌گیران
نایب قهرمانی تیم ملی ایران در رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی آسیا تایلند
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی آسیا – تایلند
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی آسیا – تایلند