قبل از آغاز لیگ، مسئولان کمیتهی لیگ باید نظرات مربیان تیم ملی کشتی فرنگی را جویا شوند
سفرهی لیگ برتر فرنگی باید به قدری بزرگ باشد که همهی فرنگیکاران از آن استفاده کنند
حسامالدین جعفری با بیان اینکه کمیتهی لیگ قبل از برگزاری لیگ برتر کشتی فرنگی باید با حریفان تیم ملی جلسهای را داشته باشد گفت: عصارهی لیگ برتر، تیم ملی است پس باید نظرات مربیان تیم ملی نیز در مورد نحوهی برگزار لیگ مدنظر گرفته شود.
سرپرست تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این رابطه اظهار کرد: کمیتهی لیگ باید نشستی را با حضور مربیان تیم ملی برگزار کند و نقطه نظرات آنها را در خصوص چگونگی اجرای لیگ جویا شود. به هرحال پس از مسابقات قهرمانی جهان در دانمارک بازیهای کشورهای اسلامی و مسابقات قهرمانی آسیایی دانشجویان در تقویم ما وجود دارد که براساس این تقویم باید مسابقات لیگ را برنامهریزی کرد.
وی افزود: اینکه در لیگ برتر 2 تیم با توان مالی بسیار بالا، تمامی کشتیگیران مطرح را جذب کنند و بعد سایر تیمها را با نتیجهی 7 بر صفر شکست دهند، دیگر جذابیتی برای مسابقات باقی نخواهد ماند.
جعفری با بیان اینکه لیگ برتر باید به تمامی فرنگیکارن فرصت یکسانی را بدهد تصریح کرد: همهی کشتیگیران حق دارند که از سر سفرهی لیگ به اندازهی خود بهره ببرند، پس باید این سفره به قدری بزرگ باشد که گنجایش پذیرش تمامی فرنگیکاران ما را داشته باشد.
سرپرست تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم لیگ برتر امسال به عنوان یک بازوی قدرتمند برای کسب موفقیتهای بیشتر به تیم ملی کمک کند.
برچسب ها :