رئیس هیأت کشتی کرمانشاه:

سه شنبه ۲۰ مرداد ۱۳۸۸ 01:21

برگزاری مسابقات چند جانبه از برنامه‌های اصلی ماست

Sample Imageهاشم درویشی گفت: یکی از برنامه‌های هیأت برای پیشرفت کشتی در سراسر استان برگزاری مسابقات چندجانبه است.

هاشم درویشی رئیس هیدت کشتی کرمانشاه در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در چند روز گذشته مسابقه چند جانبه کشتی به میزبانی شهرستان کنگاور و با حضور نمایندگان شهرهایی نظیر قزوین و تبریز برگزار شد.

وی گفت: برگزاری این مسابقات در شهرهای مختلف با حضور شهرهای همجوار از استان کرمانشاه و دیگر استان‌ها از برنامه‌های اصلی ماست که در شهرهای مختلف استان برگزار می‌شود زیرا معتقدیم این گونه مسابقات به رشد کشتی استان و در نهایت کشور کمک می‌کند.

درویشی تصریح کرد: قرار است یک دوره کلاس داوری کشتی ایران نیز روزهای 23 تا 25 مردادماه همزمان با رقابت‌های دانشجویان دانشگاهی آزاد سراسر کشور برگزار شود، ضمن اینکه برگزاری کلاس‌های ارتقاء درجه مربیگری و داوری نیز در این زمینه در دستور کار ما قرار دارد.

وی ادامه داد: قرار است به زودی سایت کشتی استان برای انعکاس هرچه بهتر و بیشتر فعالیت‌های هیأت آغاز به کار کند.

درویشی اظهار داشت: مسابقات کشتی در رده‌های سنی نونهالان، نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار شده و یا در حال برگزاری است و ما اردوهای این تیم‌ها را به طور متناوب برگزار می‌کنیم.

وی تأکید کرد: تاکنون چند جام در استان برگزار کرده‌ایم و این یکی از برنامه‌های دیگر ما در این زمینه است.

 



برچسب ها :