چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۸۸ 02:07

امسال روسیه تنها رقیب ما نیست

کشتی به یک فضای آرام نیاز دارد

Sample Imageامسال در رقابت‌های جوانان جهان، کشور روسیه تنها رقیب ما نیست.

مجید خدایی سرمربی تیم ملی کشتی آزاد جوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: امسال در رقابت‌های قهرمانی جهان، روسیه تنها رقیب ما محسوب نمی‌شود و من پیش‌بینی می‌کنم که رقابت برای کسب مقام نخست میان چند کشور باشد.

وی گفت: ما قبل از حضور در رقابت‌های قهرمانی آسیا قصد داشتیم تا با دو ترکیب متفاوت در فیلیپین و ترکیه حاضر شویم و این انتخاب بر اساس شرایط تمرینات اردویی، عملکرد آن‌ها در تورنمنت‌های بین‌المللی بود، این به این معنی نیست که کشتی‌گیران حاضر در رقابت‌های قهرمانی آسیا ضعیف بودند.

دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: با بررسی‌هایی که انجام داده‌ایم بیشتر تیم‌های اروپایی و آسیایی با ترکیبی متفاوت از رقابت‌های قاره‌ای در مسابقات جهانی شرکت می‌کنند.

وی تأکید کرد: برای شناخت کشتی‌گیران از حریفان خارجی ما در آستانه‌ی رقابت‌ها هر روز چند ساعت را به دیدن فیلم حریفان خارجی می‌پردازیم تا کشتی‌گیران کشورمان با چشم‌ی باز به مصاف رقبای خود بروند.

خدایی اظهار داشت: کشتی در مسیر رشد و حرکت رو به جلو قرار گرفته است و در حالی که کشتی ایران در آستانه‌ی رقابت‌های مهم قاره‌ای و جهانی در تمامی رده‌های سنی در هر دو رشته آزاد و فرنگی قرار گرفته است، بیش از هر زمان به حمایت تمامی مسئولان و ایجاد یک فضای آرام نیاز دارد.

 



برچسب ها :