علیرغم پیگیری های رسمی و غیر رسمی از سوی فدراسیون کشتی

جمعه ۲۸ مهر ۱۴۰۲ 16:59
آلبانی به تیم های ملی کشتی زیر 23 سال ایران ویزا نداد
اعتراض فدراسیون به اتحادیه جهانی کشتی و فدراسیون آلبانی
کشور آلبانی به تیم های ملی کشتی آزاد و فرنگی زیر 23 سال (امید) کشورمان جهت حضور در رقابت های جهانی این رشته ویزا نداد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، روابط بین الملل فدراسیون حدود یک ماه پیش برای حضور تیم های ملی کشتی امید ایران در رقابت های جهانی، مدارک لازم را به فدراسیون کشتی کشور آلبانی و اتحادیه جهانی ارائه داد.
در ادامه علیرغم پیگیری های رسمی و غیر رسمی فدراسیون کشتی از مبادی ذیربط و قول های همکاری از سوی فدراسیون کشتی آلبانی و همچنین پیگیری های فدراسیون کشتی ایران از اتحادیه جهانی کشتی، کشور آلبانی به دلایل سیاسی از دادن ویزا به جوانان برومند کشورمان که شانس اول قهرمانی در این مسابقات محسوب می شدند، را نداد.
فدراسیون کشتی و کمیته ملی المپیک کشورمان اعتراض شدید خود را به نهادهای ذیربط در این باره داشته و پیگیر احقاق حق ورزشکاران کشورمان خواهند بود.
هرچند که واضح است که چرا کشور آلبانی که دشمنی خود را به مردم ایران ثابت کرده به چه دلیل و در حمایت از چه کسانی دست به این اقدام خارج از عرف و بر خلاف قوانین بین المللی زده است.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی آزاد هشتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور - تهران
از روز ۳۰ مردادماه و به میزبانی استان‌ مازندران
رقابت های کشتی فرنگی هشتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور - تهران(گزارش تصویری)
رقابت های کشتی فرنگی هشتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور - تهران(گزارش تصویری)
رقابت های کشتی فرنگی هشتمین دوره المپیاد استعدادهای برتر کشور - تهران
خدمتی ماندگار برای کشتی ایران
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی
حضور وزیر ورزش و جوانان در کمپ تیم های ملی کشتی(گزارش تصویری)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی
دنیامالی: فکر، مجاهدت و خلاقیت دبیر باعث موفقیت‌های کم‌نظیر کشتی شده است
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی(این خبر تکمیل می شود)