سه شنبه ۵ خرداد ۱۳۸۸ 23:24

برای رسیدن به هدف باید راه‌های مختلفی را آزمایش کرد

Sample Imageمعتقدم برای رسیدن به هدف باید راه‌های مختلفی را آزمایش کرد تا به نتیجه موردنظر رسید.

تورج ظفری عضو کمیته استعدادیابی فدراسیون کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: طرح گزینش چهره‌های مستعد کشتی کشور از طریق حضور در مدارس از طریق چند تن از اساتید دانشگاه به کمیته استعدادیابی به فدراسیون کشتی ارائه و مقرر شد با توجه به قاطعیت آن‌ها در موثر بودن این طرح و شناسایی نفرات نخبه این موضوع به صورت آزمایشی به اجرا درآید.

وی گفت: با توجه به معیارهای درنظر گرفته شده با مدرسه راهنمایی منطقه 4 تهران، حدود 30 نفر شناسایی شدند و معیارهای موردنظر طراحان در شناسایی استعدادها از این نفرات گرفته شد، تا در نهایت استعدادهای برتر شناسایی و به پایگاه‌های کمیته استعدادیابی معرفی شوند.

ظفری تصریح کرد: این یک طرح آزمایشی است و ما منتظر هستیم تا ببینیم که آیا این ایده در بلند مدت نتیجه دارد یا خیر.

وی اظهار داشت: معتقدم فعالیت کمیته استعدادیابی باید در استان‌هایی مانند همدان، کرمانشاه، خراسان رضوی و دیگر نقاط کشتی‌خیز ایران گسترش پیدا کند تا پشتوانه‌سازی در این استان‌ها حرکت جدی به خود بگیرد.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

با حضور نایب‌رئیس بانوان فدراسیون کشتی؛
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت‌های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (گزارش تصویری 2)
گزارش صدا و سیما از آخرین تمرین تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان پیش از اعزام به رقابت های جهانی آذربایجان؛
رقابت‌های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (گزارش تصویری 1)
حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت ورزش و جوانان در فدراسیون کشتی؛
توسط اندیشکده فدراسیون کشتی و به میزبانی تهران؛
به میزبانی استان مازندران؛
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان