قول فدراسیون کشتی در مورد اهدای مبلغ 50 میلیون تومانی عملی شد

سه شنبه ۸ فروردین ۱۴۰۲ 08:12
پاداش به دو عنوان دار جهان که به تازگی و در جوانی متأهل شدند
مبلغ ۵۰ میلیون تومان از سوی فدراسیون کشتی به یونس امامی و رحمان عموزاد خلیلی که به تازگی و در سنین  ازدواج کرده اند، اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، طی مراسمی از سوی فدراسیون، به یونس امامی دارنده مدال برنز جهان که در سن 25 سالگی و رحمان عموزاد دارنده مدال طلای جهان که در سن 20 سالگی متأهل شده اند، مبلغ 50 میلیون تومان (به هریک) بعنوان هدیه ازداوج اهداء شد.

علیرضا دبیر رئیس فدراسیون کشتی در این مراسم خودمانی که در جمع کشتی گیران برگزار شد، ضمن تقدیر از ازدواج این دو کشتی گیر در سن جوانی گفت: ازدواج و متأهل شدن در سن جوانی به شما کمک می کند که از همه لحاظ رشد کنید و در نهایت به یک ورزشکار کامل تبدیل شوید.

اینکه برخی فکر می کنند ازدواج مسیر قهرمانی را سخت می کند، اشتباه می کنند، و متأهل شدن در سن جوانی راه رسیدن به مدال را برای شما راحت تر خواهد کرد و مثال آن لیونل مسی کاپیتان تیم ملی آرژانتین است که در سن جوانی ازدواج کرد و پس از کسب افتخارات متعدد در دنیای فوتبال، در سن 36 سالگی نیز کاپ قهرمانی جام جهانی را به همراه تیمش کسب کرد.

گالری تصاویر

برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی(این خبر تکمیل می شود)
رقابت های کشتی آزاد جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی(گزارش تصویری 5)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی(گزارش تصویری - 4)
نایب قهرمانی تیم ملی ایران در رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان اسلواکی
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی
اولین صحبت‌های امیرعلی حیدری پس از کسب مدال برنز جهان(فیلم)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی
مرور فن حمید باوفا با علی اصغر تات، ملی‌پوش تیم ملی کشتی آزاد جوانان(فیلم)
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی(گزارش تصویری3)
پوسترهای معرفی آزاد کاران اعزامی به رقابت‌های قهرمانی جهان
رقابت های کشتی فرنگی جوانان قهرمانی جهان - اسلواکی(گزارش تصویری2)
کلیپی از دومین تمرین تیم ملی کشتی آزاد جوانان در اسلواکی
شهردار شهریار: فدراسیون کشتی با مدیریت دبیر به الگویی موفق در ورزش تبدیل شده است