مربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان:

سه شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۸۸ 02:48

در آذربایجان عیار واقعی کشتی گیران ما مشخص می‌شود

مطمئن هستم که در قهرمانی آسیا حرف اول را می‌زنیم

عزیز ناقوسی گفت: در مسابقات جایزه بزرگ باکو آذربایجان می‌توانیم عیار واقعی کشتی‌گیران خود را بسنجیم.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: طی 2 اردوی گذشته تمام تمرکز خود را بر روی آموزش قوانین جدید به فرنگی‌کاران نوجوان صرف کردیم. آن‌هایی که بیشتر مدنظر ما بودند در مسابقات بهبهان اول شدند و سایر نفرات اردوی قبل نیز مقام اول، دوم یا سوم را کسب کردند. به نظر من آن‌ها در مدت زمانی کوتاه به آمادگی بسیار خوبی دست یافتند.

وی افزود: پایان این اردو که روز گذشته در مجموعه‌ی ورزشی شباهنگ شهریار آغاز شده است، مسابقات تدارکاتی آذربایجان می‌باشد که می‌توانیم در واقع عیار آن‌ها را در این مسابقات پیدا کنیم.

ناقوسی با بیان اینکه یک کشتی‌گیر شاید بارها در دیدارهای داخلی برنده شود اما در یک تورنمنت خارجی نتواند قابلیت‌های خود را نشان دهد تصریح کرد: زمانی می‌توان به یک کشتی‌گیر اعتماد پیدا کرد که او در مسابقات خارجی نیز بتواند همان نتایجی را بگیرد که در مسابقات داخلی گرفته است. در اردوهای قبلی به لحاظ آمادگی جسمانی، با تمرینات فرنگی‌کاران حاضر در اردو را به مرز 60 تا 70 درصد از آمادگی نیز رساندیم که این در شرایط فعلی برای آن‌ها کافی است.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی نوجوانان در پایان خاطرنشان کرد: مطمئن هستم که در مسابقات قهرمانی آسیای هند تیم ما اول خواهد شد. هدف اصلی ما این است که این کشتی‌گیران در آینده عنوان‌داران رده‌های جوانان و بزرگسالان شوند.




برچسب ها :