مربی تیم ملی کشتی فرنگی:

شنبه ۲۱ دی ۱۳۸۷ 10:15

در اردوی سوم بیشتر تمرکز ما بر روی نفرات اعزامی به جام وهبی امره است

Sample Imageناصر نوربخش پیش از آغاز سومین مرحله‌ی اردوی تیم ملی کشتی فرنگی، گفت: با توجه به در پیش بودن جام وهبی امره ترکیه، بیشتر تمرکز ما بر روی نفراتی است که به این مسابقات اعزام می‌شوند.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در خصوص برنامه‌های کادر فنی در سومین مرحله از اردوی تیم ملی کشتی فرنگی، اظهار کرد: از امروز سومین مرحله از اردو آغاز می‌شود و تا روز اعزام تیم منتخب به رقابت‌های جام وهبی امره ترکیه ادامه خواهد داشت. در این مرحله تمامی کسانی که به این مسابقات اعزام می‌شوند حضور دارند و کادر فنی نیز بیشتر تمرکز خود را معطوف این کشتی‌گیران خواهد کرد.

وی افزود: پس از پایان هفته‌ی اول اردو، به جز نفراتی که به جام وهبی امره اعزام می‌شوند نفرات دیگر به تیم‌های باشگاهی خود باز می‌گردند تا خود را برای مسابقات انتخابی جام یادگار امام (ره) آماده کنند.

نوربخش با بیان اینکه بیشتر تمرینات کشتی‌گیران حاضر در اردوی مرحله‌ی سوم، انجام تمرینات تخصصی کشتی فرنگی است، تصریح کرد: هدف ما از حضور در جام وهبی امره ارزیابی و شناخت دقیق‌تر از برخی کشتی‌گیران است، با این حال نیم‌نگاهی نیز به کسب مدال در برخی اوزان داریم. این جام یکی از رقابت‌هایی است که سطح بسیار بالایی دارد. کسب مدال در هر یک از اوزان کار دشواری است ولی این بدان معنا نیست که نسبت به آن بی‌تفاوت باشیم.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی در پایان خاطرنشان کرد: نوک پیکان ما متوجه رقابت‌های قهرمانی آسیا و جهان است. در این گونه مسابقات تدارکاتی نباید کسب مدال هدف باشد.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون