سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان:

دوشنبه ۹ دی ۱۳۸۷ 13:32

زمان فعلی شرایط مناسبی برای برگزاری لیگ نیست

Sample Imageفرهاد اسماعیل‌نژاد با بیان اینکه زمان فعلی شرایط مناسبی برای برگزاری لیگ کشتی فرنگی نیست، گفت: به عنوان یک مربی با برگزاری لیگ در یک زمان مشخصی از سال موافقم ولی معتقدم در شرایط فعلی، فشردگی برنامه‌های تیم‌های ملی و مسابقات جام یادگار امام (ره)، اجازه‌ی برگزاری یک لیگ پویا را نخواهد داد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان، در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی، در این رابطه اظهار کرد: اگر لیگ در زمانی مناسب از سال برگزار شود، هم به سود تیم‌های ملی است و هم اینکه باعث می‌شود کشتی‌گیران علاوه بر بهره‌مندی از مسائل مالی در طول سال به لحاظ جسمانی نیز آماده باشند. لیگ‌ها معمولا یک ماه پس از برگزاری مسابقات جهانی و یا المپیک باید برگزار شود.

وی افزود: پس از پایان المپیک، سازمان لیگ و باشگاه‌ها باید درصدد برگزاری لیگ برمی‌آمدند تا امثال قاسم رضایی که در 96 کیلوگرم کشتی‌ می‌گرفت هم‌اکنون با 115 کیلوگرم وزن مجبور نباشد که در یک وزن بالاتر کشتی بگیرد!

اسماعیل‌نژاد با تأکید بر اینکه لیگ کشتی آزاد و فرنگی باید در یک زمان مشخص برگزار شود، تصریح کرد: باشگاه‌ها باید مجبور شوند که هم در آزاد و هم در فرنگی تیم بدهند. نباید تفاوتی بین این دو رشته وجود داشته باشد. مطمئنا اگر باشگاه‌ها برای حضور در لیگ کشتی آزاد یا فرنگی مختار باشند، بدلیل بعد تبلیغاتی کشتی آزاد، دیگر تمایلی ندارند که در لیگ فرنگی سرمایه‌گذاری کنند. فکر می‌کنم که اگر چند سال لیگ کشتی فرنگی به مانند آزاد با برنامه و هدفمند برگزار شود، آنوقت این باشگاه‌ها هستند که به دنبال جمع کردن تیم در کشتی فرنگی می‌آیند نه اینکه فرنگی‌کاران با مبالغ بسیار ناچیز به دنبال حضور، آن هم به هر قیمتی، در باشگاه‌ها باشند.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان، خاطرنشان کرد: اردوهای تیم‌های ملی و مسابقات انتخابی آن‌ها در پیش است، ضمن آنکه مسابقات انتخابی جام یادگار امام (ره) و همچنین خود این جام نیز یک زمان خاص را به خود اختصاص می‌دهد. حال اگر به این 2 ماه و چند روز باقی‌مانده از سال یک یا دو تورنمنت خارجی را نیز اضافه کنید آنگاه خواهید دید که دیگر برگزاری لیگ فرنگی تقریبا غیرممکن خواهد بود و یا اگر حتی آن را برگزار کنیم دیگر سودی به حال تیم‌های ملی نخواهد داشت.

وی در پایان گفت: از همین امروز باید به فکر برگزاری لیگ فرنگی سال آینده بود. لیگ سال آینده پس از مسابقات جهانی بزرگسالان و جوانان بهتر است در مهر و آبان ماه سال آینده برگزار شود.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون