علیرغم درخواست کشورهای ترکیه و آمریکا رقابتهای جام جهانی کشتی آزاد با شرکت 8 تیم برگزار خواهد شد
سید اکبر میری روشن رئیس کمیته روابط بینالملل در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشورهای ترکیه و آمریکا از ما و فدراسیون جهانی کشتی (فیلا) درخواست کرده بودند که در رقابتهای جام جهانی کشتی آزاد در تهران شرکت کنند اما در پی دو جلسه اخیر هیأت رئیسه فیلا که در چند روز گذشته برگزار شد دیشب طی تماس تلفنی با مارتینتی رئیس فیلا وی مخالفت خود را با حضور این دو تیم در رقابتها را اعلام و تأکید کرد این مسابقات باید با شرکت 8 تیم برگزار شود.
وی گفت: ایران بعنوان میزبان و کشورهای روسیه، اوکراین، ازبکستان، گرجستان، کوبا، آذربایجان و قزاقستان در رقابتهای جام جهانی کشتی آزاد شرکت خواهند کرد.
گفتنی است: رقابتهای جام جهانی کشتی آزاد روزهای 17 و 18 اسفندماه در سالن 12 هزارنفری مجموعه ورزشی آزادی تهران برگزار خواهد شد.
برچسب ها :