تورج لارودی:

سه شنبه ۲۱ آبان ۱۳۸۷ 11:12

رقابت‌های لیگ برتر کشتی را به بهترین شکل برگزار می‌کنیم

Sample Imageفدراسیون کشتی آمادگی کامل را برای برگزاری مناسب رقابت‌های لیگ برتر کشتی دارد.

تورج لارودی رئیس کمیته لیگ فدراسیون کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: تاکنون 10 تا 11 تیم برای حضور در رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد آمادگی خود را به کمیته لیگ اعلام کرده‌اند.

وی گفت: کمیته لیگ هیچ مشکلی برای برگزاری رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد ندارد و ما منتظر تیم‌ها برای ثبت قرارداد با کشتی‌گیران موردنظر هستیم و تا امروز 5 تیم نفت‌ تهران، گاز مازندران، صدرای زیرآب، راه‌آهن خراسان و نیروی زمینی ارتش قراردادهایی را با کشتی‌گیران و اعضای کادر فنی مورد نظر خود به امضاء رسانده‌اند.

لارودی تصریح کرد: جلسه هماهنگی تیم‌های حاضر در رقابت‌های لیگ برتر کشتی روز شنبه برگزار می‌شود.

لارودی تأکید کرد: مبنای ما برگزاری رقابت‌های لیگ برتر کشتی آزاد با حضور 8 تیم است، اما راهکارهای لازم برای 9 تا 10 تیمی شدن این مسابقات نیز پیش‌بینی شده است.

وی اظهار داشت: در مورد رقابت‌های لیگ کشتی فرنگی نیز این رقابت‌ها را حداقل با حضور شش تیم برگزار می‌کنیم.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون