الچین جعفراف سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان:

شنبه ۲۷ مهر ۱۳۸۷ 10:28

فعلاً بدون حضور کشتی‌گیران خارجی، نمی‌توانیم کاری از پیش ببریم

 به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی، تیم ملی کشتی فرنگی آذربایجان که در مسابقات المپیک پکن توانست توسط روشن بایراموف (55) و ویتالی رحیم‌اف (60) دو مدال نقره را از آن خود نماید، تمرینات خود را مجدداً شروع کرده است. سایت خبری آذری اسپرت در همین مورد و نیز در مورد چشم‌انداز پیش‌روی فرنگی‌کاران تیم ملی آذربایجان،‌ مصاحبه‌ای را با الچین جعفراف سرمربی این تیم ترتیب داده است:


-    الان دیگر بازی‌های المپیک پکن تمام شده است. آیا می‌توان گفت که اکنون باید همه‌چیز را دوباره از صفر شروع کنیم؟

-    مسلماً همین طور است. المپیک الان دیگر بخشی از تاریخ است و دوره‌ی چهارساله‌ی المپیک بعدی از راه رسیده است. ظرف این چهار سال باید کشتی‌گیرانی را انتخاب کنیم که توانایی مبارزه برای احراز جایگاهی در ترکیب اصلی تیم را داشته باشند. در همین مورد مسابقات قهرمانی آذربایجان که در پایان ماه دسامبر و ابتدای ژانویه برگزار می‌شود، بسیاری از مسائل را روشن خواهد کرد.

-    چه برنامه‌هایی برای آینده‌ی نزدیک دارید؟

-    ماه آینده یک تورنمنت بین‌المللی در گرجستان برگزار می‌شود که کشتی‌گیران ما نیز در آن شرکت خواهند نمود. در همان زمان، جوانان ما نیز خود را در ترکیه محک خواهند زد. این مسابقات فرصت خوبی خواهد بود تا داشته‌های خود را در میدان عمل بیازماییم.

-    پس از همین الان برنامه‌های فصل آینده‌ی خود را تعیین کرده‌اید؟

-    یکی از مسابقاتی که برای ما از اهمیت فراوان برخوردار است،‌ مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی است که ماه فوریه در فرانسه برگزار خواهد شد. از آنجایی که تیم ملی کشتی فرنگی ما با توجه به نتایجی که در المپیک پکن کسب کرد، در میان شش تیم برتر این مسابقات قرار گرفت،‌ حق شرکت در این رقابت‌ها را به دست آورد. به این ترتیب در همان ابتدای سال آینده، مسابقاتی بسیار جدی در انتظار ما خواهد بود. و بلافاصله بعد از آن هم مسابقات یادواره‌ی ایوان پادوبنی را در پیش رو خواهیم داشت.

-    خیلی‌ها نگران آینده و موقعیت فرید منصوراف قهرمان  المپیک آتن هستند. آیا او باز هم در ترکیب حضور خواهد داشت؟

-    خوب این مسئله‌ی بسیار بغرنجی است، زیرا فرید در حال حاضر دچار آسیب‌دیدگی‌های متعددی می‌باشد که باید درمان شوند. ضمناً این آسیب‌دیدگی‌ها بسیار هم جدی هستند. مسلماً او تمایل زیادی برای بازگشت به روی تشک دارد، اما از طرف دیگر این آسیب‌دیدگی‌ها مانع از آن می‌شود که کیفیت کار او همانند قبل شود. و من فکر می‌کنم که همه چیز به خود فرید بستگی دارد. و اینکه بخواهد بماند یا برود، دیگر تصمیم خود اوست.

-    در حال حاضر کشتی‌گیران خارجی‌مان (کشتی‌گیرانی که از دیگر کشورها تابعیت آذربایجان را قبول کرده‌اند) چه وضعیتی را دارند؟

-    آن‌ها فعلاً از کشتی‌گیران داخلی‌ما بهتر هستند؛‌به همین خاطر کماکان در ترکیب خواهند بود، علی‌الخصوص در اوزان بالا. در حال حاضر هم کشتی‌گیر رقیب داخلی در آن اوزان نداریم و این کشتی‌گیران خارجی در واقع نقش الگو را برای پهلوان‌های جوان ما بازی می‌کنند. ببینید هر موقع بخواهیم می‌توانیم کشتی‌گیران خارجی را کنار بگذاریم،‌ اما خوب آیا جایگزین شایسته‌ای برای ایشان داریم؟

 

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون