محمدرضا نوایی:

شنبه ۲۰ مهر ۱۳۸۷ 11:54

رحیمی کشتی‌گیر آینده‌داری است

Sample Imageسطح رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی کشور متوسط بود.

محمدرضا نوایی پیشکسوت کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در مدت دو روز برگزاری رقابت‌های کشتی آزاد قهرمانی کشور در ساری بعنوان عضو کمیته فنی بر نحوه برگزاری این رقابت‌ها نظارت داشتم.

وی گفت: معتقدم رقابت‌های برگزار شده در روز دوم از نظر کیفی بهتر از 3 وزن اول بود و در مجموع با توجه به حضور برخی کشتی‌گیران سرشناس سطح برگزاری رقابت‌های قهرمانی کشور متوسط بود و نشان داد فدراسیون کشتی حرکت و برنامه‌ریزی برای آینده را آغاز کرده است.

دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: مسئولان برگزای هادی پورعلیجان قهرمان وزن 120 کیلوگرم را بعنوان کشتی‌گیر برتر انتخاب کردند و من معتقدم حسن رحیمی کشتی‌گیر وزن 55 کیلوگرم کشتی‌های خوبی را به نمایش گذاشت و باید چنین استعدادهایی را حفظ کرد.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون