ابوالقاسم رایگان:

جمعه ۲۲ شهریور ۱۳۸۷ 11:57

کشتی با رفتن یزدانی خرم ضرر می‌کند

کشتی ایران با رفتن یزدانی خرم از مدیریت فدراسیون کشتی ضرر خواهد کرد.

ابوالقاسم رایگان پیشکسوت کشتی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: کشتی ایران با رفتن و یا کناره‌گیری یزدانی خرم از سمت ریاست فدراسیون ضرر خواهد کرد، از اول انقلاب تا امروز چند رئیس فدراسیون عوض شده و کشتی ما از این تغییر مدیریت‌ها ضرر کرده است در ضمن رئیسی از خانواده کشتی نمی‌تواند در فدراسیون موفق باشد زیرا اهالی کشتی ایران نمی‌توانند با هم همکاری کنند و زیر یک سقف به فعالیت بپردازند.

وی گفت: یزدانی خرم یک مدیر است که از ابتدای حضور خود در کشتی اعلام کرده که برای مدیریت وارد کشتی شده و امور فنی را به مردان فنی سپرده است مانند همه دنیا که مدیر فدراسیون یک شخصیت برجسته است که کارها را به مردان فنی می‌سپارند، اما معتقدم مشاوران و همکاران یزدانی خرم بخوبی با او همراه و همفکر نبوده‌اند.

داور بین‌المللی درجه یک کشتی اظهار داشت: تا وقتی ورزش ایران در آموزش و پرورش جایگاه نداشته باشد استعدادیابی توسط معلمان و مربیان انجام نشود و حیاط مدارس حتی برای مراسم صبحگاه نیز مساحت ندارد نمی‌توان به رشد ورزش امیدوار بود.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون