رسول شیرانی:

شنبه ۱۹ مرداد ۱۳۸۷ 10:33

کسب 3 مدال در المپیک را پیش‌بینی می‌کنم.

مربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: با توجه به توانمندی‌هایی که در بین ملی‌پوشان فرنگی‌کار یافت می‌شود کسب 3 مدال در بازی‌های المپیک 2008 پکن را پیش‌بینی می‌کنم.

رسول شیرانی در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی تصریح کرد: در وزن 55 کیلوگرم حمید سوریان در شرایط مناسبی قرار دارد و اگر از نظر روحی کمی تقویت شود بدون شک در المپیک صاحب مدال خواهد شد.

وی ادامه داد: در وزن 66 کیلوگرم علی محمدی کمی از نظر قدرت بدنی ضعیف است اما اگر این کشتی‌گیر بتواند از فکر خود به خوبی استفاده کند می‌تواند عملکرد قابل قبولی را از خود به ثبت برساند.

وی افزود: در وزن 84 کیلوگرم سامان طهماسبی مدتی از حضور در اردوی تیم ملی کشتی فرنگی دور بود ولی بهرحال این کشتی‌گیر تجربه حضور در دو رویداد جهانی را دارد و می‌تواند با تکیه بر تجارب فنی خود در المپیک صاحب مدال شود.

شیرانی گفت: در وزن 96 کیلوگرم قاسم رضایی آماده‌ترین ملی‌پوش فرنگی‌کار ما محسوب می‌شود و من به کسب مدال طلای این کشتی‌گیر در المپیک پکن بسیار امیدوارم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در وزن 120 کیلوگرم مسعود هاشم‌زاده هم در سرپا فنون خوبی را اجرا می‌کند و اگر بتواند مبارزات خود را در همان سرپا تمام کند می‌تواند بر روی سکو قرار گیرد.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون