چهارمین دوره مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد، جایزه‌ی بووایسار سایتی‌اف

یکشنبه ۲ تیر ۱۳۸۷ 11:44

بووایسار سایتی‌اف: قهرمانان این مسابقات، همان کسانی هستند که در المپیک 2016 به روی تشک خواهند رفت


به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی؛ شهر کراسنویارسک روسیه در روزهای 14 و 15 ژوئن میزبان چهارمین دوره‌ی مسابقات بین‌المللی کشتی آزاد جایزه‌ی بووایسار سایتی‌اف بود. در این مسابقات که در تقویم رسمی فیلا ثبت شده است و میان متولدین سال‌های 1991 و 1992 برگزار شد، کشتی‌گیرانی از کشورهای ارمنستان، قزاقستان، قرقیزستان، مغولستان، ازبکستان و نیز 10 تیم از برخی نواحی کشور روسیه شرکت کرده بودند. بووایسار سایتی‌اف، دارنده‌ی 2 عنوان قهرمانی المپیک و شخصی که این مسابقات نام او را بر خود دارد، طی مصاحبه‌ای نظرات خود را در این مورد با خبرنگاران آژانس خبری ورزش روسیه درمیان گذاشته است؛ بخشی از این مصاحبه در زیر آورده شده‌است:


امسال خودم نتوانستم در ترکیب کمیته‌ی برگزاری این مسابقات شرکت داشته باشم، چرا که در این برهه از زمان مسئله‌ای که برای من بالاترین اولویت را دارد، انتخاب شدن در ترکیب تیم ملی کشتی روسیه برای شرکت در مسابقات المپیک پکن است. در این مسابقات شش تیم خارجی و 10 تیم از روسیه شرکت کرده بودند. ازبک‌ها، قرقیزها و قزاق‌ها نفرات بسیار خوبی را به این رقابت‌ها آورده بودند. در دوره‌ی بعدی، تعداد کشورهای بیشتری در این مسابقات حضور خواهند داشت. در حال حاضر هم موافقت تعدادی از کشورهای اروپایی را در این مورد جلب کرده‌ایم، چرا که این مسابقات یکی از تنها دو دوره رقابت‌هایی است که در این رده‌ی سنی در سطح جهان برگزار می‌شود و در تقویم فیلا نیز جای دارد. از طرف دیگر، ما در سال آینده زمان برگزاری این مسابقات را از تابستان به پاییز تغییر خواهیم داد، زیرا تابستان زمان مرخصی‌ها، امتحانات و تعطیلی مدارس است.

براساس این گزارش: سایتی‌اف در مورد کیفیت کشتی‌های انجام شده در این رقابت‌ها گفت:

باید اذعان کنم که از این نوجوانان انتظار چنین کشتی‌های جذابی را نداشتم. برخی از کشتی‌گیران، کشتی‌های بسیار با کیفیتی را از خود به نمایش گذاشتند. عمران ببیگری‌اف قهرمان وزن 120 کیلویی این مسابقات، با فنون بندازش مرا به یاد سوسلان آندی‌اف قهرمان دو دوره مسابقات المپیک انداخت. او در تمام دیدار‌هایش حریفانش را با ضربه‌ی فنی پشت‌سر گذاشت. خوب طبیعی است که مبارزات وزن 76 کیلو ‌را با توجه بیشتری دنبال کنم، چرا که به وزن خود من بسیار نزدیک است. در این وزن یک کشتی‌گیر مغول به نام بولور-اوچ بیامباتسوگت بود که توانست با شکست‌ دادن تمام رقبایش از روسیه به فینال راه یافته و در آنجا هم با نتیجه‌ی 4 بر 2 بر کشتی‌گیر ازبک غلبه نماید.

به نظر من کسانی را که در این مسابقات به مقام قهرمانی رسیدند، باید از هم‌اکنون مدال‌آوران و یا حتّی قهرمانان المپیک 2016 دانست. نوجوانانی که امروز در مسابقات جام سایتی‌اف شرکت کردند، 14 الی 16 سال داشتند، امّا همین‌ها در سال 2016 در اوج دوران شکوفایی‌شان خواهند بود و مطمئنّم که مرا مأیوس نخواهند کرد.      

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون