بهمن میرزائی

دوشنبه ۶ خرداد ۱۳۸۷ 11:39

دو اردوی پرفشار داریم

پس از برگزاری رقابت‌های بین‌المللی جام تختی دو اردوی پرفشار را در برنامه خود داریم.

بهمن میرزائی مربی بدنساز تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در حال حاضر اردوی کشتی‌گیران آزادکار کشورمان در حال برگزاری است که در این مرحله از اردو با توجه به نزدیکی مسابقات جام تختی تمرینات پرفشار نداریم.

وی گفت: با مربیان تیم ملی در ارتباط بوده و درحال برنامه‌ریزی برای بعد از رقابت‌های جام تختی هستیم و با توجه به اینکه پس از آن فراغت لازم را از کارهای دانشگاهی دارم به شخصه با حضور در اردو برنامه‌ها را تنظیم و بر اردو نظارت خواهم داشت.

میرزائی تصریح کرد: پس از رقابت‌های جام تختی در وهله اول دو مرحله اردوی پرفشار عمومی را در نظر گرفته‌ایم و پس از آن یک دوره ویژه اختصاصی مورد نظر ما قرار دارد.

وی اظهار داشت: پس از این سه مرحله اردو، یک دوره آماده‌سازی برای رقابت‌های المپیک را مدنظر داریم و پس از این مراحل، رقابت‌های المپیک پیش رو است که امیدوارم با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته بتوانیم در این رقابت‌ها عملکرد خوبی را داشته باشیم.

 



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون