رییس هیأت استان قم: در شرایط فعلی باید به فکر المپیک باشیم

چهارشنبه ۱۱ آبان ۱۳۹۰ 11:01

منافع ملی و گروهی بر هر چیزی ارجحیت دارد

برخی احساسات مردم نسبت به کشتی را نادیده می‌گیرند

محسن حلوایی با بیان اینکه اگر امروز کشتی ایران در سطح جهان به جایگاه اصلی خود نزدیک شده است به خاطر داشتن مدیری است که بیش از 20 سال از عمر خود را صرف ورزش ایران کرده است گفت: از مسئولان ورزش کشور خواهش می‌کنم که در شرایط فعلی و در سال المپیک در درجه‌ی اول به فکر منافع ملی باشند.
رییس هیأت کشتی استان قم در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: متأسفانه در کشور ما این موضوع همواره وجود داشته است که برخی از مسئولان قبل از اینکه تبعات یک موضوع را به طور کامل بسنجند اول آن را در سطح کل کشور مطرح می‌کنند و پس از آنکه بازتاب‌های آن را گرفتند در نهایت تصمیم به تغییر یا انجام آن تصمیم می‌گیرند تا کنون در ورزش ما بارها و بارها این موضوع اتفاق افتاده است و متأسفانه همواره نیز ورزش ایران از این موضوع ضربه خورده است.
وی ادامه داد: حالا هم که همه‌ی دنیا دارد خود را برای مسابقات و بازی‌های المپیک لندن آماده می‌کند ما با این بحث مواجه شده‌ایم که انتخابات فدراسیون کشتی عقب افتاده است و باید هرچه سریعتر آن را برگزار کنیم واقعا ما به دنبال چه هستیم چرا برخی احساسات مردم نسبت به کشتی را نادیده می‌گیرند و به راحتی از کنار آن عبور می‌کنند.
حلوایی تصریح کرد: مگر در کشور ما برنامه و ساختار حرف اول را می‌زند که برخی می‌گویند با رفتن یک فرد آن مجموعه می تواند بازهم مثل گذشته در مسیر موفقیت حرکت کند اگر این گونه است پس چرا سند چشم‌انداز کشور که مورد توجه و نظر شخصی مقام معظم رهبری است و به تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز رسیده است تا کنون اینگونه مغفول باقی مانده است!؟
حلوایی با بیان اینکه فردی مثل یزدانی خرم بیش از 20 سال از عمر خود را در ورزش گذرانده است تصریح کرد: همین یزدانی خرم که امروز در فدراسیون کشتی موفق عمل می‌کند با تجربه‌ی 17 ساله‌ی ریاست بر فدراسیون والیبال و آن همه افتخارات گوناگون در آن رشته وقتی به کشتی و این فدراسیون پر اهمیت و بزرگ آمد دچار مشکلاتی شد و یک سال از وقت وی را گرفت حال چگونه ما می‌خواهیم در سال المپیک فرد دیگری را به جای او بگذاریم و انتظار داشته باشیم که در المپیک موفق شویم.
رییس هیأت کشتی استان قم در پایان خاطرنشان کرد: یکی از اصول 14 گانه مدیریت به صراحت می‌گوید که منافع ملی و گروهی بر منافع فردی و جناحی اهمیت دارد و مدیران ورزشی ما اگر با این اصول آشنا هستند باید به خوبی بدانند که نباید در این مقطع زمانی حساس به فکر منافع حزبی و یا فردی باشند.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جهان - قزاقستان
کلیپی از لیگ نوجوانان کشور به میزبانی کرمانشاه
بیست و ششمین دوره لیگ برتر کشتی فرنگی باشگاه‌های کشور (گزارش تصویری)
کلیپی از دومین جلسه تمرینی فرنگی کاران در قزاقستان
رقابت‌های کشتی فرنگی قهرمانی جهان از برنامه تخصصی «دایره طلایی»
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
بیست و ششمین دوره لیگ برتر کشتی فرنگی باشگاه‌های کشور (گزارش تصویری)
هفته دوم از بیست و ششمین دوره لیگ برتر کشتی فرنگی باشگاه‌های کشور در گروه B؛
بیست و ششمین دوره لیگ برتر کشتی فرنگی باشگاه‌های کشور در گروه A؛
قرعه کشی اوزان دهگانه رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی جهان برگزار شد
کلیپی از مسابقات لیگ کشتی آزاد نوجوانان کشور به میزبانی همدان
رقابت‌های لیگ کشتی آزاد نوجوانان - یادواره فرشتگان میناب؛
هفته دوم از بیست و ششمین دوره لیگ برتر کشتی آزاد باشگاه‌های کشور در گروه B؛
با تدریس محمد طلایی و به همت اندیشکده فدراسیون کشتی؛