رضا سیم‌خواه

شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۶ 09:49

نورزاده پدیده مسابقات بود

 

Active Imageنورزاده کشتی‌گیر وزن  60 کیلوگرم پدیده مسابقات جام یادگار امام (ره) بود.

رضا سیم‌خواه سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: در رقابت‌های کشتی فرنگی بین‌المللی جام یادگار امام (ره)‌ شاهد ظهور پدیده‌ای همچون نورزاده بودیم و این آینده خوبی را برای کشتی فرنگی ایران ترسیم می‌کند.

نایب قهرمان سابق جهان گفت: در این رقابت‌ها نسبت به سال‌های گذشته تیم‌های خارجی حضور پررنگ‌تری داشتند و به نظر من سطح این دوره از رقابت‌های جام یادگار امام (ره) مانند سال گذشته قابل قبول بود.

وی تصریح کرد: سوریان بدلیل نرسیدن به سر وزن قانونی در مسابقات حاضر نشد و نباید فراموش کنیم که سوریان یک سرمایه ملی است که نباید تحت فشار قرار گیرد تا دچار مشکلات و مصدومیت‌های ناخواسته شود.

سیم‌خواه تصریح کرد: سامان طهماسبی کشتی گیر وزن 84 کیلوگرم نیز دچار مصدومیت بود ولی مجوزی برای شرکت کردن نداشتن در این رقابت‌ها نداشت.

وی گفت: پس از بررسی تمام جوانب ترکیب تیم ملی برای حضور در رقابت‌های جام جهانی مجارستان و جام زومباتلی و رقابت‌ها قهرمانی آسیا در کره جنوبی را در آینده نزدیک مشخص می‌کنیم.

 



برچسب ها :