ارزیابی محمدزاده از تمامی فرنگی‌کاران تیم نوجوانان

یکشنبه ۲۷ تیر ۱۳۸۹ 11:03

امید زیادی دارم که در تایلند بازهم بر بام آسیا قرار بگیریم
قادریان یک کشتی‌گیر جسور و ماهر است

خلیل رشید محمدزاده پس از کامل شدن لیست 10 نفره تیم اعزامی به مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی نوجوانان آسیا گفت امید زیادی دارم که این تیم بتواند در تایلند نتیجه‌ی سال گذشته‌ی خود را تکرار کند.
سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: فکر می‌کنم تیم خوبی را برای مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند انتخاب کرده‌ایم در حال حاضر مشغول بازیابی توان و رفع خستگی فرنگی‌کاران نوجوان هستیم تا آن‌ها با آمادگی کامل راهی مسابقات شوند. در وزن 42 کیلوگرم رضا خدری با اینکه از نظر بدنی شرایط بسیار ایده‌الی ندارد اما از نظر فنی او یک کشتی‌گیر شش دانگ است او در مسابقات روز جهانی کودک بسیار خوب کشتی گرفت و از نظر وزنی نیز مشکل اضافه وزن ندارد در 46 کیلوگرم هم بهروز ملکی هرچند به  وزن بالا تر آمد اما او نشان داد که در 46 کیلوگرم هم یک کشتی‌گیر بسیار خوب است به هرحال اعضاء کادر فنی روی او حساب ویژه‌ای باز کرده‌اند.
وی افزود: در وزن 50 کیلوگرم ما از تمام داشته‌های خود استفاده کردیم. رامین طاهری به اعتقاد من تنها فردی بود که ما توانستیم در نهایت به او اعتماد کنیم. امیدوارم در تایلند جواب خوبی از این اعتماد بگیریم.
محمدزاده با بیان اینکه رسول گرمسیری در وزن 54 کیلوگرم پرتجربه‌ترین کشتی‌گیر تیم نوجوانان به حساب می‌آید تصریح کرد: او فرنگی‌کاری است که فعل خواستن را خوب صرف می‌کند و من مطمئن هستم که وی جزو نفراتی است که در تایلند می‌تواند به یک مدال خوشرنگ دست پیدا کند. در 58 کیلوگرم نیز بالاخره توانستیم تکلیف نفر اصلی را مشخص کنیم سهیل مقبلی در اردوهای تیم زحمت زیادی کشید و در مسابقه‌ی انتخابی درون اردویی هم خوب کشتی گرفت. او یک فرنگی‌کار باهوش است و فقط در گارد مشکلاتی را دارد که امیدوارم در زمان باقی‌مانده آن را مرتفع کنیم.
سرمربی تیم کشتی فرنگی نوجوانان در ادامه در خصوص اوزان 63 و 69 کیلوگرم نیز خاطرنشان کرد: مرتضی انوشه در 63 کیلوگرم به یک وزن بالاتر آمده است او توانسته است به خوبی تمام قابلیت‌های خود در 58 کیلوگرم را به وزن جدیدش انتقال دهد فکر می‌کنم او می‌تواند برای تیم ملی یک مهره‌ی مدال‌آور باشد. محمد رسولی در 69 کیلوگرم هم از آن دسته کشتی‌گیرانی است که در آینده حرف‌های زیادی برای گفتن دارد.
وی افزود: یوسف قادریان نیز در وزن 76 کیلوگرم دیگر جای هیچ حرف و حدیثی را باقی نگذاشته است. او یک کشتی‌گیر جسور و ماهر است که تاکنون هم سهمیه‌ی المپیک سنگاپور را برای تیم ملی کسب کرده و هم در مسابقات جهانی کودک بسیار خوب ظاهر شده است. فرشاد رستمی‌کیا در وزن 85 کیلوگرم نیز هرچند مسابقه ندیده و کم تجربه است اما با جوهره‌ی خوبی که دارد می‌تواند با کسب یک مدال خوش‌رنگ تیم ملی را به قهرمانی در آسیا برساند البته ما در وزن 100 کیلوگرم بابک دژبانی را هم داریم که هرچند تجربه‌ی مسابقات بین‌المللی را ندارد اما در روز جهانی کودک توانست به راحتی کشتی‌گیران گرجستانی را از پیش رو بردارد.
محمدزاده در پایان گفت: به شخصه به تیمی که انتخاب کردیم ایمان زیادی دارم امیدوارم به مانند سال گذشته بر بام آسیا قرار بگیریم و بازهم توانایی کشتی فرنگی ایران را به دنیا ثابت کنیم.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
گودرزی: هدف ما فقط نتیجه نیست؛ این نسل را برای بزرگسالان و طلای المپیک می‌سازیم
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان پیش از اعزام به رقابت های جهانی (گزارش تصویری)
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان راهی رقابت‌های جهانی آذربایجان شد؛
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی ساحلی قهرمانی کشور بزرگسالان - قزوین
مسابقات کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور - قزوین
دبیر در مراسم تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد: فدراسیون کشتی فقط دنبال مدال‌آوری نیست
ظهر امروز انجام پذیرفت؛
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
۱۰ نماینده ایران در آوردگاه جهانی نوجوانان آذربایجان (فیلم)
قرعه کشی رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان برگزار شد
مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان در تهران برگزار می شود؛