رئیس هیئت کشتی نیروهای مسلح:

پنجشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۸۹ 01:19

مسابقات در سطح بسیار بالایی برگزار شد
مرحله اول اردو از 18 خرداد ماه آغاز می شود
هنوز در مورد کادر فنی تیمها تصمیم گیری نکرده ایم

سردار حکیم جوادی گفت:رقابتهای کشتی نیروهای مسلح با حضور 9 تیم از نیروهای مختلف در سطح بسیار بالایی برگزار شد.

سردار حکیم جوادی رئیس هیئت کشتی نیروهای مسلح در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود:رقابتهای کشتی نیروهای مسلح در هر دو رشته آزاد وفرنگی در سطح بسیار بالایی برگزار شد و علاوه بر حضور چهره های شاخص در این رقابتها نفرات جوان و مدعی دیگری را نیز در میدان دیدیم .

وی در ادامه با اشاره به اینکه حضور چهره هایی سرشناسی  نظیر رحیمی، دلیری،اسلامی،نجاتیان و چند چهره ای شاخص دیگر گرمای خاصی به مسابقات بخشیده بود اظهار داشت: غلامرضا محمدی سرمربی و محسن کاوه مربی تیم ملی کشتی آزاد از نزدیک رقابتها را تماشا کرده و این موضوع باعث بالا رفتن انگیزه کشتی گیران شد.

حکیم جوادی تصریح کرد:در پایان این رقابتها نفرات برتر به مرحله اول اردوی تیم برای حضور در رقابتهای ارتشهای جهان دعوت شدند واین مرحله از اردوی ما از روز 18 خرداد ماه در مجموعه زیتون باشگاه فرهنگی ورزشی نیروی زمینی ارتش آغاز خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه تا زمان حضور در فنلاند برگزاری سه مرحله اردو 15 روزه در دستور کار قرار دارد تاکید کرد:هنوز در مورد کادر فنی تیمهای کشتی آزاد وفرنگی تصمیم گیری نکرده ایم ولی پیش از شروع اردوهها اسامی سرمربی و مربی این تیمها را اعلام می کنیم.

این کشتی گیر سالهای دور کشتی ایران در پایان خاطر نشان کرد:هدف ما حضور قدرتمند در رقابتهای ارتشهای جهان که مرداد ماه در فنلاند برگزار می شود، می باشد و امیدوارم از این مسابقات با دست پر به کشور بازگردیم.

رقابتهای کشتی آزاد وفرنگی نیروهای مسلح با حضور نه تیم از نیروهای مختلف نظامی و انتظامی  روز چهارشنبه در سالن شهدای هفتم تیر تهران برگزار شد.



برچسب ها :