جمشید خیرآبادی:

دوشنبه ۱۰ خرداد ۱۳۸۹ 10:05

سوریان تا المپیک لندن در 55 کیلوگرم می‌ماند
شاید علیزاده به اردوی بعد هم نرسد
 حنای آقایان همیشه منتقد دیگر رنگی ندارد

جمشید خیرآبادی با بیان اینکه هدف کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی از اعزام حمید سوریان به مسابقات جام گرجستان محک زدن او پس از یک دوره‌ی چند ماهه است گفت: سوریان یک 55 کیلوگرم تمام عیار است که تا المپیک لندن نیز در همین وزن کشتی خواهد گرفت.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: علاوه بر حمید سوریان چند کشتی‌گیر دیگر نیز هستند که در گرجستان در یک وزن بالاتر کشتی خواهند گرفت در واقع امید نوروزی و امیر علی‌اکیری نیز همین شرایط را دارند هدف ما این است که آن‌ها پس از دوری چند ماهه از مسابقات رسمی مجددا در این رقابتها در کوران رقابت‌ها قرار بگیرند. این به لحاظ روحی و روانی به کشتی‌گیران کمک می‌کند تا از این پس هم با انگیزه‌ی بیشتری تمرین کنند و هم اینکه با پیدا کردن نقاط ضعف و قوت خود به مرور زمان سعی کنند به وزن قانونی خود برسند.
وی افزود: کادر فنی به دنبال تغییر وزن سوریان نیست او برای سر وزن رسیدن مشکل خاصی ندارد و مثل سایرین وزن کم می‌کند فکر می‌کنم تا المپیک لندن نیز او بتواند در همین وزن 55 کیلوگرم کشتی بگیرد.
خیرآبادی در ادامه با اشاره به آخرین وضعیت فرشاد علیزاده گفت: در حال حاضر یکی از دغدغه‌های اصلی ما در تیم ملی وزن 74 کیلوگرم است علیزاده در حال حاضر مشغول فیزیوتراپی و مداوای خود است. طبق آخرین گزارشی که او به ما داد مصدومیت وی هنوز به طور کامل بهبود پیدا نکرده و حتی امکان دارد بعد از جام گرجستان باز هم در اردو حضور نداشته باشد ما علاوه بر محمدی، ریحانی را نیز به اردو دعوت کردیم. به هرحال امیدوارم فرشاد علیزاده هرچه زودتر با بهبودی کامل به اردوی تیم ملی بازگردد.
مربی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان در پایان در خصوص برخی انتقادها به نتایج تیم ملی کشتی فرنگی در مسابقات قهرمانی آسیا در هندوستان خاطرنشان کرد: کادر فنی تیم ملی و در رأس آن محمد بنا مسئولیت نتایج هندوستان را پذیرفته است پس دیگر نیازی به انتقاد غیر منصفانه‌ی برخی از آقایان نیست. همه می‌دانند که ما چرا در هندوستان چهارم شدیم کادر فنی همواره گفته بود که هدفش کسب عنوان در هندوستان نیست و بیشتر به دنبال محک زدن چهره‌های جدید تیم ملی است. من به شما قول می‌دهم که اگر ما در هندوستان با تیم اصلی خود اول می‌شدیم همین آقایان از ما انتقاد می‌کردند که چرا برای این مسابقات که از اهمیت کمتری نسبت به جهانی یا بازی‌های آسیایی برخوردار است از نفرات ذخیره و یا جوان‌تر خود استفاده نکردیم به هرحال فکر می‌کنم دست برخی از این آقایان همیشه منتقد برای اهالی کشتی رو شده است و دیگر حنای این افراد رنگی ندارد.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
گودرزی: هدف ما فقط نتیجه نیست؛ این نسل را برای بزرگسالان و طلای المپیک می‌سازیم
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان پیش از اعزام به رقابت های جهانی (گزارش تصویری)
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان راهی رقابت‌های جهانی آذربایجان شد؛
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی ساحلی قهرمانی کشور بزرگسالان - قزوین
مسابقات کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور - قزوین
دبیر در مراسم تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد: فدراسیون کشتی فقط دنبال مدال‌آوری نیست
ظهر امروز انجام پذیرفت؛
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
۱۰ نماینده ایران در آوردگاه جهانی نوجوانان آذربایجان (فیلم)
قرعه کشی رقابت های کشتی فرنگی قهرمانی نوجوانان جهان برگزار شد
مسابقات انتخابی تیم ملی کشتی ساحلی نوجوانان در تهران برگزار می شود؛