ناصر نوربخش:

یکشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۳۸۹ 11:58

نباید از نوجوانان انتظار زیادی داشته باشیم
تیم کشتی فرنگی نوجوانان به حمایت بیشتر نیاز دارد

ناصر نوربخش با اشاره به عملکرد فرنگی‌کاران نوجوان در مسابقات گزینشی ازبکستان گفت: ما نباید انتظار داشته باشیم که در هر 5 وزن فرنگی‌کاران نوجوان ما صاحب مدال می‌شدند.
سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: کار کردن در رده‌ی نوجوانان کار بسیار سختی است خود من بعنوان سرمربی در این رده‌ی سنی کار کرده‌ام و خوب می‌دانم که مربیان تیم  برای رسیدن به این موفقیت چه زحماتی را متحمل شده‌اند. اینکه ما انتظار داشته باشیم که هر 5 فرنگی‌کار ما در این مسابقات به مدال برسند نمی‌تواند انتظار درستی باشد چراکه به هرحال سایر کشورهای آسیایی نیز برای گرفتن سهمیه‌ی المپیک نوجوانان سنگاپور زحمت کشیده‌اند.
وی افزود: این تیم با این نفرات نیاز به حمایت بیشتر دارد فدراسیون کشتی در حد توان خود تاکنون به خوبی از مربیان و فرنگی‌کاران تیم نوجوانان حمایت کرده است ولی برای گسترش فعالیت نوجوانان و نونهالان در سطح کشور به یک عزم ملی نیاز داریم.
نوربخش گفت: اگر ما در رده‌ی نوجوانان بیشتر کار کنیم در رده‌ی جوانان راحت‌تر می‌توانیم با فرنگی‌کاران کار کنیم. اصل آموزش کشتی فرنگی باید در دوره‌ی نونهالان و نوجوانان انجام گیرد و در رده‌ی جوانان مربیان باید ریزه‌کاری‌ها و مهارت‌های خاصی را به کشتی‌گیران آموزش دهند نه اینکه دررده‌ی جوانان برخی از ابتدایی‌ترین فنون را آموزش دهند.
سرمربی تیم کشتی فرنگی جوانان در پایان با اشاره به شرایط اردوی تیم جوانان در باشگاه برق تهران خاطرنشان کرد: به لحاظ بالا بودن تعداد نفرات دعوت شده به اردو از نظر خوابگاه تا حدودی مشکل داریم. البته پس از مسابقات انتخابی درون اردویی مطمئنا در اردو تغییراتی را ایجاد خواهیم تا راحت‌تر کار کنیم. با کمک فدراسیون یا محل اردو را تغییر می‌دهیم و یا اینکه تعداد نفرات حاضر در اردو را کم خواهیم کرد.



برچسب ها :