فرنگیکار وزن 69 کیلوگرم: در ازبکستان از تجربیات جام سیراکوف نهایت استفاده را خواهم کرد
یوسف قادریان پیش از اعزام به مسابقات گزینشی المپیک نوجوانان در سنگاپور گفت: از تجربیاتی که در جام سیراکف بدست آوردهام حداکثر استفاده را برای موفقیت در مسابقات گزینشی ازبکستان بکار خواهم برد.
فرنگیکار وزن 69 کیلوگرم تیم ملی نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: تمرینات خوبی را پشت سر گذاشتهایم و هماکنون از نظر شرایط فنی و آمادگی جسمانی در مرز آمادگی کامل هستیم در این مرحله از اردو ما در کشتی سرپا بیشتر کار کردیم همچنین مربیان تمرینات خاصی را برای بالا بردن قدرت دستهای ما درنظر گرفته بودند که انجام آنها به ما کمک کرد تا در پنجه بیشتر قوی شویم.
وی افزود: روی نقاط ضعفم خیلی کار کردم و سعی کردم مشکلاتی که در جام سیراکوف بلغارستان داشتم را در این اردو برطرف کنم.
قادریان با بیان اینکه وی فیلم کشتیهای خود در جام سیراکوف بلغارستان را چندین بار دیده است تصریح کرد: فیلم کشتیهایم به من کمک کرد تا از بیرون گود خودم را ببینم همانطور که گفتم بر روی دستها و در کشتی خاک ضعفهایی داشتم که در این اردو آنها را برطرف کردم.
فرنگیکار وزن 69 کیلوگرم تیم ملی نوجوانان در پایان خاطرنشان کرد: من نیز به مانند سایر فرنگیکارانی که به ازبکستان اعزام میشوند فقط به فکر کسب مدال طلا و گرفتن سهمیهی المپیک نوجوانان سنگاپور هستم و امیدوارم بتوانم در این رقابتها به این مهم دست پیدا کنم.
برچسب ها :