کهندل :پشیمان نیستم
محمد بنا:اینجا عشق است از پول خبری نیست
مراسم تجلیل از حشمت الله کهندل سرمربی سابق تیم ملی کشتی فرنگی عصر روز چهارشنبه وهمزمان با برگزاری اردوی تیم ملی کشتی فرنگی در محل خانه کشتی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی،در ابتدای این مراسم که همزمان اردوی فرنگی کاران برای حضور در رقابتهای قهرمانی آسیا برگزار شد،محمد علی صنعتکاران نایب رییس فدراسیون کشتی با بیان اینکه کهندل یک مربی واقعی و زحتمکش است اظهار داشت:کهندل زحمت خیلی از قهرمانان قدیمی کشتی کشور را کشیده است و هرموقع که من به کشتی آمدم از وی به عنوان سرمربی یا مربی استفاده کردم .
مدیر تیمهای ملی کشتی تصریح کرد:افتخارات کسب شده از گذشته تا حال حاصل تلاش و زحمات مربیان است و سازمان تربیت بدنی باید نگاه ویژه ای به مربیان ورزش اول کشور داشته باشد که عاشقانه و بدون هیچ چشمداشتی تلاش می کنند.
در ادامه این مراسم محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی با بیان خاطره ای از دوسال دوری خود از تیم ملی کشتی گفت:در آنزمان بعضی روزها همراه محمد زاده به کوه می رفتیم یکروز هنگام بازگشت به حکیمیه محل برگزاری اردو تیم نوجوانان رفتیم من به او گفتم چه اشکالی دارد حالا که ما سمتی نداریم به اردوها رفته ، تمرینات را تماشا کنیم و نقطه نظرات خود را به مربیان بگوییم.
دارنده مدال نقره جهان ادامه داد: به نظر من بهترین و زحمت کش ترین قشر، قشر مربیان کشتی هستند و سوال من اینجاست که چرا حقوق سرمربی تیمهای ملی کشتی 12میلیون تومان و سرمربی تیم ملی فلان رشته 800 میلیون تومان است.
وی در ادامه با اشاره به کشتی گیران حاضر در اردوی تیم ملی گفت:آنموقع که شما هنوز بدنیا نیامده بودید کهندل در نازی آباد کارخانه کشتی گیر سازی داشت در آنزمان کشتی ها در 10 وزن برگزار می شد که 9 نفر شاگردان او بودند ،وی قهرمانان بزرگی را تحویل جامعه کشتی داده است که حالا مربیان خوبی هستند.
بنا با اشاره به اینکه تا زمانی که بزرگان زنده هستند باید قدر آنها را بدانیم اظهار داشت:از تمامی مربیان و قهرمانان سابق تیم ملی همچون پازاچ،سیم خواه ،رنگرز وهمه مربیان خوب کشتی فرنگی می خواهم که به اردوهای تیم ملی بیایند به ما مشاوره بدهند ما ادعایی نداریم تیم ملی متعلق به همه است و از راهنمایی همه استفاده می کنیم.
وی سپس خطاب به کشتی گیران حاضر در اردو خاطر نشان کرد:اینجا عشق است از پول خبری نیست به هرکس که حتی یکروز از شما بزرگتر است احترام بگذارید زیرا تنها همین احترام می ماند و موی شما نیز روزی سپید خواهد شد.
بنا با اشاره به اینکه در سالهای دور مربیان زیادی همچون گیوه چی،پذیرایی و علی آبادی برای کشتی فرنگی زحمت کشیده اند افزود: برخی از این بزرگان علاوه بر کسب مدالهای رنگارنگ قاره ای، جهانی و المپیک شاگردان زیادی را تحویل کشتی فرنگی ایران داده اند و افتخار می کنیم بزرگانی مانند ایشان وعربها به اردوها بیایند تا ما از این پیشکسوتان درس بگیریم و قصد داریم از این پس هرماه از یکی از زحمتکشان کشتی فرنگی همزمان با اردوهای تیم ملی دعوت کرده و از آنها تقدیر کنیم.
حشمت الله کهندل نیز در ادامه این مراسم با تقدیر ازمسئولان برگزاری چنین مراسم هایی گفت:همه عمرم را برای کشتی گذاشته ام و هیچ چیز ندارم اما پشیمان نیستم در باشگاههای جنوب شهر شاگردان زیادی را تحویل کشتی داده ام که به آن می بالم.
عارف ربطی دبیر فدراسیون کشتی نیز در این مراسم با اشاره به اینکه شاگردی حشمت الله کهندل افتخار اوست اظهار داشت:کهندل چه در بعد فنی و در چه در بعد اخلاقی یک مربی واقعی بود من از نوجوانی زیر نظر وی تمرین می کردم وی به مسائل تحصیلی شاگردانش اهمیت می داد و در کنار آن ما هر پنجشنبه همراه با او به شاه عبدالعظیم می رفتیم و وی با چنین کارهای فرهنگی ما را بیشتر با مسائل دینی آشنا می کرد.
در پایان این مراسم که رحیم علی آبادی ،جعفر علیزاده،داوود میرزایی ،جمعی از اعضای کمیته رسانه های فدراسیون کشتی ،خبرنگاران ، کشتی گیران و اعضای کادر فنی تیمهای کشتی فرنگی بزرگسالان و جوانان حضور داشتند پس از اهدای یک لوح یادبود به کهندل حاضران هرکدام یک شاخه گل به این استاد قدیمی کشتی تقدیم کردند.
برچسب ها :