از هندوستان، پلی به قهرمانی جهان خواهم زد
وضعیت فعلی من با سال قبل قابل مقایسه نیست
افشین بیابانگرد با بیان اینکه شرایط فنی و آمادگی جسمانی او نسبت به مسابقات جهانی دانمارک بسیار بهتر شده است گفت: اگر برای مسابقات قهرمانی آسیا در هندوستان انتخاب شوم از این فرصت پلی برای رسیدن به مسابقات قهرمانی جهان در مسکو خواهم زد.
فرنگیکار وزن 66 کیلوگرم تیم بزرگسالان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: تمرینات در این اردو بسیار سخت شده است ما در واقع در اوج فشار تمرینات هستیم و همین امر باعث شده است تا احساس کنم که از نظر آمادگی جسمانی و فنی بسیار بهتر از مسابقات جهانی دانمارک شدهام. وضعیت امروز من به هیچ وجه قابل مقایسه با وضعیت سال گذشته که به مسابقات تدارکاتی جام وهبی امره ترکیه اعزام شدیم نیست چراکه در این مدت چند ماهه بسیاری از نقاط ضعف خود را برطرف کردهام.
وی افزود: هرچند هنوز ترکیب اعزامی تیم ملی برای حضور در مسابقات قهرمانی آسیا مشخص نشده است ولی اگر برای مسابقات هندوستان انتخاب شوم مطمئنا با کسب مدال طلا از این رقابتها پلی برای رسیدن به مسابقات جهانی خواهم زد.
بیابانگرد با بیان اینکه وی تمام سعی خود را میکند تا در مسابقات پیش روی خود از این پس کمترین اشتباه را داشته باشد تصریح کرد: در درجهی اول سعی میکنم که هیچ اشتباهی در مسابقات مرتکب نشوم ولی اگر هم اشتباهی داشتم تلاش میکنم که آن اشتباه باعث باخت من در آن کشتی نشود.
فرنگیکار وزن 66 کیلوگرم تیم بزرگسالان در پایان خاطرنشان کرد: هیچگونه مصدومیتی ندارم و بدنم هرچند به خاطر فشار تمرینات خسته شده است ولی با آخرین توانم در تمرینات تلاش میکنم تا برای مسابقات دهلی نو انتخاب شوم.

برچسب ها :