پس از خداحافظی از دنیای کشتی

شنبه ۱ اسفند ۱۳۸۸ 11:06

حمید سیفی: نمی توانستم تمرین کنم خداحافظی کردم
مربیگری نمی‌کنم

حمید سیفی کشتی گیر آزادکار وزن 120 کیلوگرم مسائل تحصیلی را دلیل خداحافظی خود از دنیای کشتی بیان کرد.
حمید سیفی کشتی گیر آزادکار وزن 120 کیلوگرم در گفتگو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: دوبار در رقابتهای قهرمانی آسیا صاحب مدال شدم و چند دوره در مسابقات مختلف عضو تیم ملی بودم و حضور چند ساله‌ام در کشتی برایم  زیبا و خاطره انگیز بود.
وی ادامه داد: برای اخذ مدرک دکتری تلاش می‌کنم و برای همین باید زمان زیادی را به مطالعه و کارهای جانبی اختصاص دهم برای همین فرصت کافی برای تمرین کردم ندارم.
سیفی تصریح کرد: همواره خواسته‌ام قرار داشتن در بین مدعیان بوده است و برای رسیدن به این مهم  باید در هر روز تمرینات منظمی را دنبال می‌کردم ولی من فرصت کافی برای اینکار نداشتم و برای همین تصمیم گرفتم در سی امین دوره رقابتهای بین المللی جام تختی برای همیشه با دنیای قهرمانی وداع کنم.
وی در پایان خاطر نشان کرد: فعلا قصد مربیگری ندارم و تا موقعی که مدرک دکتری خود را نگرفته‌ام تنها و تنها درس می‌خوانم و پس از آن در مورد آینده تصمیم گیری می کنم.



برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (این خبر تکمیل می شود)
رقابت های کشتی فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان (تکمیلی)
کلیپی از رقابت‌های انتخابی کشتی آزاد و فرنگی نونهالان استان گلستان
گودرزی: هدف ما فقط نتیجه نیست؛ این نسل را برای بزرگسالان و طلای المپیک می‌سازیم
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان پیش از اعزام به رقابت های جهانی (گزارش تصویری)
تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان راهی رقابت‌های جهانی آذربایجان شد؛
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی ساحلی قهرمانی کشور بزرگسالان - قزوین
مسابقات کشتی فرنگی پیشکسوتان قهرمانی کشور - قزوین
دبیر در مراسم تفاهم‌نامه با دانشگاه آزاد: فدراسیون کشتی فقط دنبال مدال‌آوری نیست
ظهر امروز انجام پذیرفت؛
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی آزاد و فرنگی نوجوانان قهرمانی جهان – آذربایجان
۱۰ نماینده ایران در آوردگاه جهانی نوجوانان آذربایجان (فیلم)