عادل بالی تبار

یکشنبه ۱۳ آبان ۱۳۸۶ 10:37

سهمیه المپیک پکن را بدست می‌آورم

قهرمان کشتی فرنگی جوانان آسیا در سال 2007 چین گفت: اگر کادر فنی تیم ملی کشتی فرنگی به من هم اعتماد کند بدون شک سهمیه الپیک 2008 پکن را بدست می‌آورم.

عادل بالی تبار در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی تصریح کرد: تمرینات آماده سازی خود را زیر نظر مربی خود حسین حسین زاده در شهرستان آمل پیگیری می‌کنم.

وی ادامه داد: از نظر آمادگی در شرایط مطلوبی قرار دارم و امیدوارم بتوانم در جام یادگار امام (ره) کشتی بگیرم و بار دیگر شایستگی‌های خود را به نمایش بگذارم.

بالی تبار در مورد وزن 74 کیلوگرم افزود:‌ رقبای داخلی در این وزن از نظر قدرت و تکنیک در بهترین شرایط قرار دارند که یکی از مدعیان اصلی این وزن هم مهدی محمدی محسوب می‌شود.

وی در خصوص مهدی محمدی گفت: وی یک کشتی گیر با اخلاق و کشتی بلد است که اگر در رقابت‌های جهانی 2007 باکو به کشتی گیر رژیم اشغالگر قدس برخورد نمی‌کرد بدون شک جزو سه کشتی گیر برتر این رقابت‌ها قرار می‌گرفت.

بالی تبار اضافه کرد: اگر تمام دست‌اندرکاران کشتی مثل دبیر فدراسیون کار کنند بدون شک تیم ملی کشتی آزاد و فرنگی ایران در المپیک 2008 پکن موفق می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم مسئولان شهرستان آمل توجه بیشتری به قهرمانان کشتی معطوف سازند.

 



برچسب ها :