قهرمان کشتی آزاد رقابتهای جام رمضان گفت: با توجه به تمرینات خوبی که انجام میدهم امیدوارم ملی پوش کشتی آزاد کشورمان بشوم.
امین خوشدل در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی تصریح کرد: تمرینات خوب و مستمری را پشت سر گذاشتهام تا بتوانم در رقابتهای پیش روی شایستگیهای خود را به اثبات برسانم.
وی در خصوص رقابتهای کشتی آزاد جام رمضان ادامه داد: این رقابتها به مناسبت حلول ماه مبارک رمضان در سالن خانه کشتی شرق تهران با حضور 110 کشتی گیر در 3 رده سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان برگزار شد.
وی افزود: من نیز توانستم در این رقابتها در وزن 96 کیلوگرم حائز رتبه اول بشوم البته چندی پیش در مسابقات شهرداری تهران به مقام سوم دست یافته بودم.
گفتنی است: امین خوشدل یکی از جوانهای با استعداد و با آتیه کشتی آزاد کشورمان محسوب میشود وی به شایستگی با توجه به سن کمی که دارد توانست در مصاف با کشتی گیران قدرتمند تهران در رقابتهای کشتی آزاد جام رمضان به مقام اول دست پیدا کند.
برچسب ها :