علیرضا حیدری

شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۸۶ 11:02

کشتی گیران آزادکار آماده مبارزه هستند

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: کشتی گیران آزادکار اعزامی به رقابت‌های جهانی 2007 باکو هم از نظر روحی و هم از نظر جسمی در بهترین شرایط قرار دارند و همه آنها آماده مبارزه هستند.

علیرضا حیدری در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی تصریح کرد: از تمام کشتی گیران رضایت کامل دارم آنها در این مدتی که در اردو حضور داشتند با دل و جان تمرینات آماده سازی خود را پیگیری می‌کردند.

وی در مورد وضعیت جسمانی کشتی گیران گفت:‌ همه آنها در شرایط و فرم ایده‌آلی قرار دارند چراکه ما بهترین تمرینات را در کنار بهترین کادر فنی برای آنها تدوین و تبیین کرده‌ایم.

حیدری در مورد مسابقات جهانی باکو گفت: مسابقات جهانی کلاس خودش را دارد اما این به آن معنا نیست که کشتی گیران ما در آنجا چشم و گوش بسته هستند، ایران مهد کشتی جهان است و ما هم این مهم را در باکو به اثبات می‌رسانیم.

وی در مورد اینکه منصور برزگر اذعان کرده که من پاسخگوی تیم‌ ملی بجای حیدری هستم گفت آقای برزگر تنها به خاطر استحکام و انسجام تیم ملی کشتی آزاد این اظهار را کرده است.

حیدری در پایان خاطرنشان کرد: امیدوارم با دعای خیر ملت ایران بتوانیم در رقابت‌های جهانی 2007 باکو با دست پر به میهن اسلامی برگردیم.

 



برچسب ها :