بهنام احسان پور: از حضور در جام پیروزی خیلی چیزها دستگیرمان شد

جمعه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ 12:56
کار سختی را در قهرمانی آسیا پیش رو داریم
هدف ما موفقیت در رقابت های قهرمانی جهان است
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان گفت: ازح ضور در جام پیروزی خیلی چیزها دستگیرمان شد و نقاط ضعف اکثر کشتی گیران خود را متوجه شدیم.
بهنام احسان پور سرمربی تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: اول باید از فدراسیون کشتی یک تشکر ویژه کنم که با تأمین اعتبارات لازم حضور تیم های ما را در جام های معتبر بین المللی فراهم می کند.
وی ادامه داد: جام پیروزی ترکیه یکی از تورنمنت های بسیار خوب در سطح جهان است که اکثر کشتی گیران جهان در آن حضور پیدا می کنند و در این مسابقات نیز به جز کشتی گیران روس و آذربایجان که حریفان اصلی ما هستند، سایر کشتی گیران حضور داشتند.
دارنده مدال برنز جهان تصریح کرد: 11 کشتی گیر را در 10 وزن این مسابقات شرکت دادیم تا بتوانیم شناخت خوبی از نفرات خود بدست آوریم و خوشبختانه 9 کشتی گیر ما در این مسابقات صاحب مدال شدند که 4 مدال آن طلا، 2 مدال نقره و 3 مدال برنز بود.
وی ادامه داد: خیلی از بچه های ما تجربه اول مسابقات خارجی شان بود و این تورنمنت به ما بسیار کمک کرد که نکات مهمی دستگیرمان شوم و به نقاط ضعف اکثر نفرات پی بردیم.
احسان پور با بیان اینکه تمام کشورها بر روی کشتی سرمایه گذاری کرده اند گفت: در همین مسابقات شاهد حضور نزدیک به 50 کشتی گیر قزاقستانی بودیم که این نشان می دهد که به جزء کشورهای هند، چین، قرقیزستان، مغولستان و ژاپن سایر کشورها نیز به دنبال قدرتمند کردن کشتی خود هستند.
این مربی مازندرانی در مورد برنامه های تیم ملی کشتی آزاد نوجوانان گفت: هفته آینده جام عبداله موحد در شهر بابلسر را پیش رو داریم و پس از آن اردوهای اصلی ما برای حضور در رقابت های قهرمانی آسیا و جهان آغاز می شود.
وی ادامه داد: در فرصت باقی مانده تا این رقابت ها باید بتوانیم نقاط ضعف کشتی گیران را برطرف کنیم و بر روی نقاط قوت آن ها کار کنیم.
احسان پور تصریح کرد: کار ما در مسابقات قهرمانی آسیا سخت است، کشورهایی مانند هند، قزاقستان، قرقیزستان، مغولستان، ژاپن و کره جنوبی و حتی چین بر روی کشتی کار می کنند و اگر بخواهیم به مانند گذشته باشیم قطعا از کشتی آسیا هم عقب خواهیم افتاد.
وی خاطرنشان کرد: هدف اصلی از برگزاری این اردوها و تمرینات و رقابت های تدارکاتی، رقابت های قهرمانی جهان است اما این تازه اول راه برای کشتی گیران ما است و باید بدانند که کسب مدال در این مسابقات، آخر کار کشتی نیست و هدفشان باید کسب مدال در المپیک و قهرمانی بزرگسالان جهان باشد.
احسان پور تصریح کرد: کشتی گیرانی مانند حسن یزدانی، رحمان عموزاد،‌ امیرحسین زارع و کامران قاسم پور از دل تیم های نوجوانان به افتخارات بزرگ در رده ی بزرگسالان رسیده اند و ما نیز باید سرمایه هایی که در اختیارمان قرار دارد را برای سال های آینده حفظ کنیم تا قهرمانان بزرگی از همین نوجوانان در بزرگسالان برای کشور عزیزمان، افتخارآفرینی کنند.
مربی سابق تیم ملی کشتی آزاد در پایان خاطرنشان کرد: هدف فدراسیون رشد و پیشرفت کشتی در رده های سنی پایه است و اگر نگاه ویژه ای به این رده ها داشته باشیم، در چند سال آینده نتیجه آن را خواهیم دید.




برچسب ها :

جدید ترین اخبار فدراسیون

تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
دکتر پزشکیان افتخارآفرینی تیم‌های ملی کشتی فرنگی و آزاد ایران را تبریک گفت
مراسم رونمایی از کتاب شهید حاج حسین خرازی (گزارش تصویری)
نخستین جلسه شورای عالی پیشکسوتان صبح امروز با حضور رئیس فدراسیون برگزار شد
علیرضا دبیر در مراسم رونمایی از کتاب شهید حاج حسین خرازی:
مراسم رونمایی از کتاب شهید کشتی گیر حاج حسین خرازی صبح امروز برگزار شد
رقابت های کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی کشور - کرمان
تمرین تیم ملی کشتی آزاد جوانان (گزارش تصویری)
قهرمانی تیم ایران در رقابت های کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی – کرواسی
رقابت های کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی – کرواسی (تکمیلی)
رقابت های کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی کشتی – کرواسی (تکمیلی)
تمرین تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان (گزارش تصویری)
تمرین تیم ملی کشتی آزاد بزرگسالان (گزارش تصویری)
رقابت های کشتی فرنگی رنکینگ اتحادیه جهانی، جام اوپن زاگرب - کرواسی (گزارش تصویری - 2)