داور بلاروسی دیدار عبدولی محروم نشده است
رییس کمیته داوران فدراسیون کشتی ایران گزارش های منتشره توسط برخی سایت های خبری داخلی مبنی بر محرومیت داوران مسابقه جنجالی سعید عبدولی توسط فیلا را رد و گفت آنها در دو روز گذشته قضاوت کرده اند.
به گزارش روابط عمومی فدراسیون کشتی بهمن طالبی داور المپیکی کشتی ایران با بیان این مطلب افزود: پس از پایان مسابقه عبدولی و استیو گینو حریف فرانسوی وی، همان شب جلسه ای با حضور اعضای هیات داوران فدراسیون بین المللی کشتی (فیلا) تشکیل و فیلم این مسابقه مورد بازبینی قرار گرفت.
وی که به عنوان داور ایرانی در این مسابقات حضور دارد، اظهارداشت: پس از مسابقه عبدولی، ایمیل هایی از سوی ایرانیان برای مارتینتی رئیس فیلا و داوران این مسابقه ارسال شده است .
طالبی در پایان خاطر نشان کرد: کشتی گیران آزادکار ما در مبارزات خود که از امروز آغاز می شود باید کاملا مقررات را رعایت کنند، زیرا این ایمیل های اعتراضی فضای مناسبی را ایجاد نکرده است.
برچسب ها :