اخبار
شماره : 9053
۱۱:۱۵ ۱۳۸۸/۱۰/۷
سرپرست تیم کشتی فرنگی جوانان:

هدف ما این است که در یک زمان 5 تیم ملی آماده داشته باشیم

به دنبال ساختن قهرمانانی هستیم که پهلوان هم باشند

Sample Imageحسام‌الدین جعفری با بیان اینکه از اردوی دوم آمادگی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان علاوه بر مسائل فنی مسائل معنوی و فرهنگی فرنگی‌کاران نیز مدنظر کادر فنی خواهد بود گفت: ما برنامه داریم تا علاوه بر جسم فرنگی‌کاران روح و ذهن آن‌ها را نیز در مسیر درست پرورش دهیم.

سرپرست تیم کشتی فرنگی جوانان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: از مجموع دو اردو، در نهایت 40 فرنگی‌کار با استعداد را انتخاب کرده‌ایم که این نفرات را تا المپیک لندن زیرنظر خواهیم گرفت، ما علاوه بر پرورش استعدادها و جسم فرنگی‌کاران، توجه ویژه‌ای بر روی مسائل معنوی و روحی روانی این جوانان داریم، چراکه هدف ما در نهایت داشتن کشتی‌گیرانی با روحیه‌ی پهلوانی و اسلامی است.

وی افزود: در اردوی دوم بیشتر کارهای ما بر روی مسائل تکنیکی فرنگی‌کاران خواهد بود و روزانه دو تا سه جلسه تمرین خواهیم داشت.

جعفری در پایان با اشاره به اینکه از این 40 نفر، 5 تیم را می‌شود انتخاب کرد گفت: هدف ما این است که در رده‌ی جوانان 5 تیم ملی آماده داشته باشیم، کشتی‌ فرنگی ما این استعداد و پتانسیل را دارد و اگر موفق به انجام این کار شویم، دیگر در هیچ رویداد بین‌المللی دست و پا بسته نخواهیم بود.

 

©2011 . All Rights Reserved