اخبار
شماره : 8988
۱۱:۵۱ ۱۳۸۸/۹/۲۹
مربی تیم کشتی فرنگی گاز کرمانشاه:

اعتقاد چندانی به جذب کشتی‌گیر خارجی نداریم

کامران قدرتی گفت: در حال حاضر 2 تیم در اختیار داریم و اعتقاد چندانی به جذب کشتی‌گیران خارجی نداریم.

مربی تیم کشتی فرنگی گاز کرمانشاه در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: در صورت عملکرد راضی‌کننده‌ی فرنگی‌کارانش، اعتقادی به جذب کشتی‌گیر ندارد.

وی تصریح کرد: در مقابل سونی فرنگی‌کاران اصلی ما یک محک جدی خواهند خورد، اگر عملکرد آن‌ها در مجموع مثبت و راضی‌کننده باشد دیگر برای جذب کشتی‌گیر خارجی برنامه‌ای نخواهیم داشت ولی اگر ببینیم که در برخی اوزان ضعیف هستیم، مطمئنا برای جبران این ضعف از کشتی‌گیران درجه‌ی یک خارجی استفاده خواهیم کرد.

مربی تیم کشتی فرنگی گاز کرمانشاه در ادامه خاطرنشان کرد: ما برای جذب کشتی‌گیر خارجی دو شرط اصلی داریم، یکی اینکه فرنگی‌کار خارجی تیم ما از کشتی‌گیران درجه‌ی یک جهان باشد و دوم اینکه در صورت قرارداد خود در کنار تیم و در کنار سایر کشتی‌گیران ما حضور داشته باشد، ما اگر برای کشتی‌گیر خارجی هزینه می‌کنیم از این هزینه باید سودی هم ببریم. کشتی‌گیر درجه‌ی دو یا درجه‌ی سه کشتی فرنگی دنیا چیز جدیدی برای کشتی فرنگی ما نخواهد داشت ضمن آنکه او باید در کنار تیم باشد و با سایر کشتی‌گیران ما تمرین کند تا فرنگی‌کاران ما از او مطالب جدیدی را یاد بگیرند.

وی در پایان گفت: در حال حاضر به جز اوزان 96 و 120 کیلوگرم در سایر اوزان کشتی‌گیران ذخیره داریم و اگر لازم باشد در این اوزان نیز کشتی‌گیران ذخیره داخلی جذب می‌کنیم.

 

©2011 . All Rights Reserved