اخبار
شماره : 8892
۱۰:۳۲ ۱۳۸۸/۹/۲۱
سرپرست کمیته لیگ:

تا امروز تنها قرارداد چهار کشتی‌گیر خارجی تیم‌های نفت و صنایع و معادن بطور رسمی ثبت شده است

Sample Imageرضا غلامی گفت: تا صبح امروز شنبه تنها قرارداد چهار کشتی‌گیر خارجی تیم‌های نفت تهران و صنایع و معادن همدان به طور رسمی در کمیته لیگ ثبت شده است.

رضا غلامی سرپرست کمیته لیگ در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: طبق نامه ارسالی به کلیه باشگاه‌های حاضر در لیگ برتر کشتی آزاد، ساعت 18 فردا یکشنبه 22 آذرماه آخرین فرصت برای ثبت قرارداد با کشتی‌گیران داخلی، خارجی و کادر فنی می‌باشد.

وی تصریح کرد: بر این اساس تا صبح امروز تنها قرارداد بلال ماخوف و حاجی مراد گاتسالوف با تیم نفت تهران و نریمان اسرافیلوف و مراد گایداروف با تیم صنایع و معادن استان همدان به طور رسمی در کمیته لیگ ثبت شده است و هیچ تیم دیگری قرارداد رسمی با کشتی‌گیر خارجی ثبت نکرده است.

غلامی در پایان خاطرنشان کرد: بدیهی است برای ثبت قرارداد با کشتی‌گیران خارجی رضایت‌نامه از کشور مبدأ، فدراسیون جهانی کشتی (فیلا) و پرداخت مبلغ 2000 دلار برای هر کشتی‌گیر به  فیلا الزامی است.

 

©2011 . All Rights Reserved