اخبار
شماره : 8719
۱۰:۲۱ ۱۳۸۸/۸/۳۰
دوشنبه آغاز لیگ برتر کشتی آزاد جام شهدا

مربی تیم ماکیان بروجرد: مازندرانی‌ها تیم پرقدرتی هستند

مهمترین مشوق ما تماشاگرانمان هستند

بهروز خورزمان گفت: تمرینات خود را از اواسط هفته گذشته در بروجرد آغاز کرده‌ایم.

بهروز خورزمان مربی تیم ماکیان بروجرد در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی با بیان این مطلب افزود: تمرینات خود را برای دیدار سخت روز دوشنبه با تیم گاز مازندران در ساری از هفته گذشته آغاز کرده‌ایم تا کشتی‌گیرانمان برای دیدار روز دوشنبه به آمادگی لازم برسند.

وی ادامه داد: حریف هفته‌ی اول ما گاز مازندران یک تیم پرمهره و مدعی قهرمانی است که ما در مازندران کار آسانی را پیش رو نداریم.

خورزمان تصریح کرد: ما خود می‌دانیم که مازندرانی‌ها از بهترین نفرات بهره می‌گیرند اما برای شکست به ساری نمی‌رویم و مطمئنم که شاگردانم با تمام وجود برابر حریف قدرتمند خود ظاهر می‌شوند.

وی تأکید کرد: هدف ما از حضور در رقابت‌های لیگ برتر بها دادن به نیروهای جوان و رشد کشتی در استان لرستان است زیرا با مبلغ بسیار ناچیزی در لیگ کشتی شرکت کرده‌ایم.

خورزمان در پایان خاطرنشان کرد: بزرگترین سرمایه و مشوقمان تماشاگران پرشورمان در بروجرد هستند که ما در هر دیدار برای شاد کردن دل آن‌ها به مصاف حریفان خود می‌رویم.

 

©2011 . All Rights Reserved