اخبار
شماره : 8647
۱۰:۱۱ ۱۳۸۸/۸/۲۳
دبیر هیأت کشتی استان خوزستان:

خوزستان مهد کشتی فرنگی ایران بوده و خواهد بود

در سال‌های اخیر سرمایه‌گذاری خوبی بر روی تیم‌های پایه داشته‌ایم

امیدوارم در قم نیز مثل شیراز مسابقات سطح بالا باشد

Sample Imageاردوان صاحب با بیان اینکه خوزستان از دیرباز مهد کشتی فرنگی کشور بوده و در آینده نیز خواهد بود گفت: با سرمایه‌گذاری خوبی که بر روی تیم‌های پایه انجام داده‌ایم، سعی داریم تا در چند سال آینده در مسابقات قهرمانی کشور حرف اول را بزنیم.

دبیر هیأت کشتی استان خوزستان در گفت و گو با روابط عمومی فدراسیون کشتی در این رابطه اظهار کرد: طی چند سال گذشته سرمایه‌گذاری خوبی بر روی تیم‌های پایه‌ خود انجام داده‌ایم.

از مسابقات لیگ و قهرمانی استان گرفته تا برگزاری اردوهای مختلف در رده‌ی نوجوانان و جوانان هدف ما این است که خوزستان همچنان حرف اول را در کشتی فرنگی بزند و کماکان سهم عمده‌ای در ترکیب تیم‌های ملی کشتی فرنگی داشته باشد. در رده‌ی جوانان چندی پیش در مسابقات قهرمانی کشور اول شدیم و امیدوارم در رده‌ی نوجوانان هم روی سکو برویم.

وی افزود: در مسابقات قهرمانی کشور کشتی فرنگی جوانان که در شیراز برگزار شد فرنگی‌کاران نسبت به قوانین جدید آشنایی کامل نداشتند ضمن آنکه در اجرای فنون مختلف نیز مشکلاتی وجود داشت.

اردوان صاحب با بیان اینکه این نقاط ضعف باید شناسایی شود تا در آینده کمتر شاهد آن باشیم تصریح کرد: نباید فقط یک تیم به این مسابقات اعزام کنیم و فقط دنبال کسب نتیجه باشیم. شکست مقدمه‌ی پیروزی است خود ما علی‌رغم اینکه تیم ما اول شد اما تمامی نقاط ضعف آن را یادداشت کردیم تا در مسابقات بعدی آن را مرتفع کنیم. حداقل این است که در رده‌ی نوجوانان نباید اجازه بدهیم تا اشتباهاتی که در رده‌ی جوانان داشتیم بار دیگر تکرار شود این می‌تواند یک اصل کلی برای تمامی استا‌ن‌ها باشد.

دبیر هیأت کشتی استان خوزستان در پایان گفت: امیدوارم در مسابقات قهرمانی کشتی فرنگی نوجوانان کشور شاهد رقابت‌های سطح بالایی باشیم.

 

©2011 . All Rights Reserved